ACA BULIĆ POSLAO PIĆE BIVŠOJ ZADRUGARKI: Startovao je u restoranu, čeka se Anina reakcija!

Autor: P. R.

Zadruga

20.07.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna čuvana godinama!

ACA BULIĆ POSLAO PIĆE BIVŠOJ ZADRUGARKI: Startovao je u restoranu, čeka se Anina reakcija!

Foto: YouTube/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je u novom izdanju emisije "Narod pita" ugostila Jelenu Golubović i Adama Đoganija, bivše učesnike šeste sezone rijalitija "Zadruga", a rediteljka je prokomentarisala odnos Ane Ćurčić i Ace Bulića, te otrkila da je i ona imala kontakt sa poznatim biznismenom.

- Jelena, kako gledaš na Acu Bulića i Anu - usledilo je pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović Narod pita

- Znamo da je Anin muž bio režiser, okej, sve veze su joj trajale duže osim s nekim ko navodno ima fakultet. Njega najmanje ističe, očigledno da ona sa takvima nije kompatibilna. Ko god da je zaljubljen i srećan, meni je super. Ja ne ispijam kafe ni sa kim, pogotovo sa ljudima iz diskutabilnog miljea. Meni je Aca Bulić pre dvadeset godina poslao piće u jednom restoranu koji je držao u centru grada, ali ja nikada više nisam otišla tamo posle toga - otkrila je Golubovićeva, te nastavila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

- Uplašila sam se, moje drugarice i ja iz uglednih porodica smo se plašile takvih momaka za koje su vezivale određene priče. Ne pamtim kad sam tamo poslednji put sela, prosto sam zazirala od tog mesta. Svaka čast Aci, možda je on imao najbolje nemere, ali meni priča sa takvim momkom nije trebala. E sada, Ana i Aca su prošli sve, onda neka se uzmu. Oboje imaju godina, treba da se osiguraju oboje, i to ekonomski, tako neka budu sigurni. Nek on podrži Anu, nek je oženi, normalno ne sa "Roleksom" i stanom - rekla je Jelena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović Narod pita

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading