ŠOK! Janjuš uhvaćen sa BIVŠOM nakon pomirenja sa suprugom!

Autor:

Zadruga

13.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar obnovio staru aferu

ŠOK! Janjuš uhvaćen sa BIVŠOM nakon pomirenja sa suprugom!

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Marko Janjušević Janjuš je u "Zadruzi 6" govorio da bi voleo da se pomiri sa svojom bivšom suprugom Enom, a nedavno je otkrio i da je to uradio.

Zbog toga su se svi začudeli kad su videli nove objave na društvenim mrežama. Naime, pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić je podelila nekoliko snimaka i slika sa njim.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš i Sandra Čaprić

Na jednoj objavi su se grlili u automobilu, a dok su se na drugoj držali za ruke na ljuljašci. O njihovoj aferi se i ranije pisalo, kao i o turbulentnoj svađi koja je usledila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš i Sandra Čaprić

- Janjušević niti je dobar čovek, ni drug, ni suprug, ništa. On je ortodoksni lažov, muljator i prevarant. Jadan je. U meni je video zlatnu koku, kako Maja Marinković kaže, koju ja izuzetno cenim, ma kojim god se biznisnom žena bavila. Ona je kraljica, a ovaj jadnik ostaće sam, nažalost i bez ćerke jer je lažov i manipulator. A zlatna koka ne radi za kockare, mene takvi muškarci neće nikada imati, jer mene zaslužuje neko mnogo jači. Pet puta jači od mene u svakom smislu te reči. hvala na pažnji - govorila je pevačica svojevremeno.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš i Sandra Čaprić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading