JANJUŠ PRVI PUT POKAZAO PORODIČNU KUĆU U PRIJEPOLJU: Evo kako žive njegovi roditelji, otkriveni svi detalji BOGATSTVA Janjuševića! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

08.07.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš pokazao kako izgleda porodičan dom u Prijepolju.

JANJUŠ PRVI PUT POKAZAO PORODIČNU KUĆU U PRIJEPOLJU: Evo kako žive njegovi roditelji, otkriveni svi detalji BOGATSTVA Janjuševića! (GALERIJA)

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Bivši zadrugar i košarkaš Marko Janjušević Janjuš odlučio je da spakuje kofere i napusti Srbiju, te se uputio u Crnu Goru, odakle se već javio na društvenim mrežama. 

Naime, Janjuš je napravio šok potez, budući da je prvi put pokazao kako izgleda njegova avlija, odnosno porodična kuća. On je na Instagramu napravio nekoliko video snimaka, na kojima je pokazao spoljašnjost kuće, a ono što se može uočiti jeste da njegovi roditelji i te kako paze. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Narod pita

 

VInograd, bašta, veliko dvorište, ali i porodičan mir, sve to se moglo zapaziti na snimku koji je Janjuš objavio na društvenoj mreži. 

Komentari su se nizali, a njegovi pratioci na Instagramu su bili oduševljeni što se napokon vratio ,,na pravi put" i okrenuo se porodičnim vrednosti. On ne prestaje da provodi vreme sa ćerkom Krunom, koja mu je veliki pokretač u životu, a po njihovim dogodovštinama, može se zaključiti da su ovo leto u punoj snazi. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

09.07.2023 08:04

Zna li neko od vas ocaaajnih novinara da ako je otisao u Prijepolje da je on i dalje u Srbiji,a ne u Cg?! 😱 Boze dragi i Geografije. Prijepolje,Priboj,Kokin Brod,Nova Varos su u Srbiji.

Vesna

09.07.2023 09:47

On i treba da se vrati u tu vukojebinu odakle je doso