ISPLIVALA KOMPLETNA ISTINA O KOMUNIKACIJI ANE I ZVEZDANA: Anđela saznala za njihove tajne razgovore, pa raskinula?!

Autor:

Zadruga

24.06.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otkrila da Ana Ćurčić jedva čeka pomirenje sa bivšim!

ISPLIVALA KOMPLETNA ISTINA O KOMUNIKACIJI ANE I ZVEZDANA: Anđela saznala za njihove tajne razgovore, pa raskinula?!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Žana Đorđević i Marko Marković sinoć su gostovali u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde su komentarisali bivše zadrugare, a prva na "spisku" našla se Ana Ćurčić, koju su oboje prozvali glavnim folirantom, zbog mnogih kontradiktornosti.

Marko i Žana su se složili po pitanju mišljenja o Ani Ćurčić, a odmah su se dotakli i njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem:

- Ani glas ne mogu da čujem, kada je ušla svi smo bili uz nju, a ona je nakon nekog vremena samu sebe demantovala. Ona je takva, pravila od sebe nešto - rekao je Marko.

- Ma to je folirant, ona da je drugačije postupila, sve bi bilo drugačije za nju, a da je radila kako treba ništa ne bi bilo. Ona je trinaest godina ćutala, a sada kao na nacionalnoj televiziji krenula da priča o tome, nema smisla. Najlakše je po bivšem, bivšoj pljunuti - komentarisala je Žana.

- Gde je bila kuma tih trinaest godina, kada se dešavalo? Sa kim je Ana, sa Acom ili Zvezdanom? Meni nije čudno, ja sve znam, a presmešno je sve. Ja sam sigurna da Ana voli Zvezdana, ona bi opet bila sa njim, a Aca nije tip sa kojim bi ona bila. Meni bi ona bila šmeker da prizna to, ali kada kaže kako jeste nije problem. Meni da je bacio oval, ja bih mu bacila dva. Ona i da je sa Acom u bilo kakvom odnosu, ona bi se vratila Zvezdanu. Ona je navikla na Zvezdana takvog, tako su navikli da funkcionišu. Meni nije isključeno da su Anđela i Zvezdan raskinuli, jer se on čuo sa Anom, znam da će mi se Zorica naljutiti, a nas dve smo u dobrom odnos, pozdrav za Zoku. To nisu bajke, ja sam danas pročitala da su Ana i Zvezdan u komunikaciji - dodala je Žana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Aba

24.06.2023 10:30

Dva najbezveznija lika a i najdosadnija koja su ikad ušla u "Zadrugu". Bez ideje da se kao par nametnu i privuku pažnju , da nas nasmeju ili zabave, da pojažu kreativnost u bilo čemu. Jao dva penzionera gunđali i uz cigaretu presedeli šou. Žana je jedino redivno menjala "perje" a kad je bila pod alkoholom, bilo je malo i mrdanja plastilom. Inače, meni izglrdaju kao mama i sin. Žana je mnogo kvarna ali je i priglupa, ne uspe ništa skriti. Stanija, šta si ti radila sa ovim dečkićem ?

Gunđa o gunđalu

25.06.2023 18:19

Ko smatra da je zabavljač, nek se prijavi. Niko nije prisiljen da gleda, reč je o psihološkim, ali i psiho igricama, a ne o vašarskom kičeraju, mada mnogi tako izgledaju.

Endji

25.06.2023 19:34

BITNO JE DA SI TI "PROCITALA"? NIJE TESKO BITI GLUP. Nije jasno sto se svi bave Anom pa nije ona pobednica bavite se Aleksandrom a Anu ostavite svi ste usli da predstavite sebe i svi ste hteli da pobedite ali svi i dalje pljujete Anu. KO JE OVDE LUD?