OBJAVLJENI TAJNI SNIMCI: Glavnokomandujući američke mornarice upozorio šta će USLEDITI ako Kina napadne Tajvan! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.05.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Admiral američke vojske je izabrao stranu na predstojećim izborima

OBJAVLJENI TAJNI SNIMCI: Glavnokomandujući američke mornarice upozorio šta će USLEDITI ako Kina napadne Tajvan! (VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@scrowder

Admiral američke mornarice Tomas Rigs je u tajnim snimcima priznao da bi inicijative za oživljavanje nestale ako bi izbio "svetski rat" i da njegove kolege misle da su jednakost i inkluzija "gubljenje vremena".

U tajnim snimcima koje je Louder pribavio sa Krauderom, mornarički admiral Tomas Rigs, koji kaže da predvodi inicijative DEI-ja u vojnom sektoru uprkos tome što ih je odbacio kao irelevantne, otkrio je da se mnoge njegove kolege mrko gledaju kada govore o budnosti vojske.

 

 

- Različitost, jednakost, inkluzija? Da, naravno, oni (vojne kolege) misle da je to gubljenje vremena. Osim moje šefice, to je Liza, admiral, ona ne misli tako. Ona voli to. Ali u pozadini svojih umova, svi ostali kažu eh - rekao je Rigs.

- Znate li šta se dešava kada prvi projektil pogodi prvu stranu DEG-a (broda za pratnju navođenih projektila)? Kakve će to veze imati? Neće ih biti. Raznolikost, jednakost, inkluzija. Samo ih bacite kroz prozor.

Rigs je takođe rekao da je Kina najopasnija pretnja sa kojom se Amerika danas suočava.

- Jednom kada Kina izvrši invaziju, kada Kina napadne Tajvan. Ništa od ovoga neće biti važno - rekao je on i dodao da misli da će Donald Tramp pobediti na izborima u novembru.

- Mislim da će pobediti. Mislim da će pobediti. Mislim da će lako pobediti. Osim ako se nešto ne dogodi. Da ode u zatvor ili tako nešto, ili ga neko ubije. Mislim, mrzim da to kažem, ali znaš, to je na neki način jedina opcija. Mislim, ljudi baš i ne veruju Bajdenu.

- Ako imamo republikanca na funkciji, to će ojačati našu vojsku, a ja sam demokrata. Ali ja sagledavam sa čisto vojne tačke gledišta, republikanci su uvek bili bolji za vojsku.

- Moj posao će nastaviti da postoji ako Tramp bude izabran - rekao je on.

(Republika/ac24.cz)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading