MILJANA LOČE PIVO DOK SE VOZI SA SINOM: Nategla flašu u kolima, mali Željko bez sedišta i pojasa! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

23.06.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić našla se ponovo na udaru javnosti zbog nepromišljenog ponašanja u saobraćaju sa svojim sinom Željkom.

MILJANA LOČE PIVO DOK SE VOZI SA SINOM: Nategla flašu u kolima, mali Željko bez sedišta i pojasa! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica, Miljana Kulić, koja je ponovo diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog bahatog ponašanja, skoro svakodnevno šokira domaću javnost svojim ispadima, a u tome nije izostala ni danas.

Naime, Kulićeva se vozila u automobilu i pila pivo, dok je, kako se može videti na zadnjem sedištu, njen sin Željko sve to posmatrao. Da stvar bude još gora, Miljanin naslednik se u automobilu vozio bez autosedišta i nije bio vezan sigurnosnim pojasem.

Drutšvo im je pravio i Nenad Macanović Bebica, koji je upravljao vozilom, a iako je Kulićeva razvukla kez od uva do uva i pohvalila se kako provode zajedničko vreme, ovaj snimak našao se na velikom udaru javnosti.

"Sramota, kakav to primer daješ detetu", "Strašno", "Gore ne može od ovoga", "Ne verujem šta vidim...", samo su neki od komentara po društvenim mrežama.

 

 

Podsećanja radi, Ivan Marinković se u šestoj sezoni "Zadruge" posle nekoliko godina sreo sa sinom i izgladio odnose sa Marijom Kulić, te su zakopali ratne sekire i rešili nesuglasice kako bi mali Željko konačno provodio vreme sa svojim ocem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading