VIDEO ŽELJKA KULIĆA RASPLAKAO SVE: Oca upoznao u rijalitiju, a sada mu šalje poljupce: TATA, VOLIM TE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.06.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se istopiš!

VIDEO ŽELJKA KULIĆA RASPLAKAO SVE: Oca upoznao u rijalitiju, a sada mu šalje poljupce: TATA, VOLIM TE! (FOTO)

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Željko Kulić

Šesta sezona "Zadruge" je u petak veče dobila svog epilog, a između ostalog biće upamćena i po učešću Ivana Marinkovića koji je ovom prilikom imao prvi javni susret sa sinom Željkom, koji je u rijaliti ušao sa Miljanom i Marijom Kulić.

Naime, Ivan pre rijalitija nije imao želju da ostvari kontakt sa sinom, ali je publika tokom emitovanja rijaliti programa više puta imala prilike da vidi oca i sina zajedno.

Željko je tada po prvi put nazvao Marinkovića tatom, što je zadrugara veoma raznežilo, te je obećao da će i nakon izlaska iz "Zadruge" ostati u kontaktu sa Kulićima zbog njega, kao i to da će ga redovno posećivati.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Ivan Marinković sa sinom Željkom Zadruga 6

Koliko je mali Željko zavoleo svog oca, kao i koliko je njihov susret uticao na njega govori snimak koji je Miljana objavila na svom Instagram profilu. Naime, ona je usnimila sina kako navija sa Marinkovića i govori mu da ga voli.

- Tata, ja te volim. Željko te voli. Želim da pobediš - govorio je Miljanin i Ivanov sin i na kraju poslao poljubac tati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading