MARIJA KULIĆ OTKRILA DETALJE RAZGOVARA SA IVANOM MARINKOVIĆEM: Šok-obrt nakon finala Zadruge!

Autor: P. R.

Zadruga

11.06.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenulo nabolje!

MARIJA KULIĆ OTKRILA DETALJE RAZGOVARA SA IVANOM MARINKOVIĆEM: Šok-obrt nakon finala Zadruge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

Posle završene šeste sezone rijalitija "Zadruga", bivša učesnica Marija Kulić istakla je da nije srećna što je Aleksandra Nikolić odnela pobedu, pa otkrila da li je Ivan Marinković, otac njenog unuka, stupio u kontakt sa sinom.

Naime, tokom boravka u rijalitiju javnost je mogla videti da se Marinković zbližio sa svojim sinom, sa kojim do tada nije imao nikakav kontakt, a sada je Marija otkrila da li je i nakon izlaska iz rijalitija zainteresovan za malog Željka.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ivan Marinković Zadruga 6

- Ivan je zvao, tražio je Željka na video poziv, Željko se igra, pa će večeras pre spavanja da ga pozove da se vide, lepo je raspoložen - otkrila je Marija i pohvalila Miljaninog bivšeg partnera da je mnogo bolji jer je prestao da konzumira alkohol.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Marija Kulić, Ivan Marinković, Miljana Kulić

- Ivan se promenio mnogo, totalno je drugi čovek otkako ne pije alkohol. Dobro je kad čovek malo popije, popijemo svi kad je neko veselje ali on je baš pio, on se nije treznio od jutra do sutra i onda nije mogao racionalno da razmišlja, a sada je, hvala Bogu, kako treba i nadam se da će tako i da ostane - završila je Marija, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading