ANĐELA CELU NOĆ SLAVILA RASKID! Crnogorka proslavlja slobodu u Đenovićima, šutnula Slavnića, pa nazdravljala vinom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.06.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić nakon što je ostavila Zvezdana Slavnića slavila sa drugaricom.

ANĐELA CELU NOĆ SLAVILA RASKID! Crnogorka proslavlja slobodu u Đenovićima, šutnula Slavnića, pa nazdravljala vinom! (FOTO)

Foto: ATA Images/instagram.com/andjelaadjuricicc

Kako mediji prenose, Anđela Đuričić je juče otišla u Crnu Goru kod roditelja, a čim je stigla ostavila je Zvezdana Slavnića.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić otišla u Đenoviće

Ona je najpre podelila fotografiju iz porodičnog dvorišta, a onda iz kuće drugarice koja ju je dočekala sa vinom, te mnogi komentarišu kako Anđela slavi raskid sa Slavnićem.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričićslavi sa drugaricom

Podsetimo, nakon diskvalifikacije Zvezdan i Anđela su se otisnuli u voditeljske vode, ali njihov zajednički angažman nije dugo trajao. Slavnić je dobio otkaz, a Anđela je dobila svoju emisiju koju će u prvom periodu voditi iz Crne Gore kako bi lakše prebrodila raskid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Rale

19.06.2023 10:46

Ona će opet da se napije.

Sa

19.06.2023 13:18

Malo da se piše i uslika. Treba privući gledaoce da isprete emisiju. Providno jeste ali, treba pokušati. Gledanost emisije ne zavisi uvek o kvalitetu voditelja ili gosta nego prevlada znatiželja. Videt ćemo!

Goca

19.06.2023 17:35

U podrum su jè strpali