ZVEZDAN URLAO NA ANĐELU USRED LAJVA! Slavniću prekipelo zbog Crnogorke, pa progovorio o čuvenom brisanju polnog organa tuđim peškirima: CURKA MI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.06.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan i Anđela se posvađali usred lajva.

ZVEZDAN URLAO NA ANĐELU USRED LAJVA! Slavniću prekipelo zbog Crnogorke, pa progovorio o čuvenom brisanju polnog organa tuđim peškirima: CURKA MI! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić aktivni su na društvenim mrežama nakon diksvalifikacije iz šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' gde svakodnevno dele detalje iz svoje privatnosti, a sada su snimali i lajv gde su odgovarali na pitanja svojih fanova.

Ovom prilikom se Zvezdan osvrnuo na svoje brisanje polnog organa o peškir.

- Zato što mi curka malo od uzbuđenja pa ga operem pa obrišem. Zato što sam prečist - rekao je Zvezdan.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Zvezdan i Anđela u lajvu

U jednom trenutku njih dvoje su se i posvađali tokom lajva jer se na Zvezdanovom licu pojavio filter koji Anđela nije znala da skloni, pa je on počeo da viče na nju.

- Skloni mi ovo čoveče, skloni. Evo ti onda bre, neću tako, lepo ti kažem da skineš filter, šta mi glumiš tu. Nije normalna ova, ne zna ni filter da ugasi - rekao je on, a onda sam nastavio da odgovara na pitanja.

 

 

Podsetimo, Zvezdan i Anđela nakon diskvalifikacije žive kod njegovog oca Moke Slavnića, a Crnogorka još uvek nije otišla u Đenoviće da vidi roditelje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vanja

02.06.2023 18:55

Odvratan lik ali njih dvoje su duplo loše.