NEMA GDE DA ODE, ANĐELI SVI OKRENULI LEĐA! Oglasio se Crnogorkin drug, neće da čuje za nju!

Autor:

Zadruga

27.05.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle Jovanović se oglasio nakon diskvalifikacije Anđele Đuričić.

NEMA GDE DA ODE, ANĐELI SVI OKRENULI LEĐA! Oglasio se Crnogorkin drug, neće da čuje za nju!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković.

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela Đuričić fizički napala Maju Marinković

Tim povodom smo pozvali Pavla Jovanovića, sa kojim je dovođena u vezu i sa kojim se družila nakon izlaska iz ''Zadruge 5.'' Iako je živela kod njega, vozila njegov automobil i čitavu šestu sezonu se pozivala na njihovo prijateljstvo, izgleda da joj ni kod njega više vrata nisu otvorena.

- Nemam apsolutno nikakav komentar, sa devojkom nemam dodirnih tačaka i to je to. Nemam nijedan komentar, niti me ta priča interesuje, iskreno da vam kažem - rekao je Pavle za Republiku.

Foto: e-stock agency

Pavle Jovanović o Anđeli Đuričić

Tokom trajanja ''Zadruge 6'' i njegovog pominjanja u istoj, Pavle se oglasio tada i otkrio detalje odnosa sa Anđelom.

- Anđelu sam upoznao na finalnoj žurki "Zadruge 5". Istina je da sam je tada vozio kući, ali mi nisimo bili sami u kolima. Bilo je par drugara i jedna drugarica. Video sam je da čeka taksi i ponudio sam se da je ja odbacim. Smatram da je to najnormalnija stvar i tome ne treba pridavati značaju - rekao je on tada, pa se osvrnuo na činjenicu da je vozila njegov automobil:

- Odmah da vas razuverim, ja ne znam šta je tu ljudima nelogično. Nije istina da ga je vozila celo leto, već samo kada je dolazila u Beograd iz Crne Gore. Pomogao bih svakome, uostalom ja imam nekoliko automobila. Jako sam blizak sa Anđelinom kumom, pa smo tako i ušli u priču. Davao sam joj smernice i savete za mnoge druge stvari i mislim da tome ne treba pridavati značaja. Jednostavno sam takav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić se družila sa Pavlom

- Mi se jesmo viđali, ali nije istina da smo proveli celo leto zajedno. Bliski jesmo, ali samo u prijateljskom smislu, tako da zaista ne bih komentarisao njenu vezu sa Zvezdanom. To je njena stvar. Verujem da će me ona konktatirati kad bude izašla iz "Zadruge". Sigurno će mi se zahvaliti za sve što sam joj pomogao, a verujem i da će se izviniti, jer su me drugi ukućani spominjali. Takva je ona, pravedna. Tad neću biti u Srbiju, već u Americi, tako da do susreta neće doći - rekao je Pavle tada za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading