LJUBAVNICA NE PRESTAJE DA LIKUJE! Diskvalifikovana Anđela pratila finale ''Zadruge'', pa uživala na PROZIVKE Ane!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić podržavala prozivke Ane Ćurčić.

LJUBAVNICA NE PRESTAJE DA LIKUJE! Diskvalifikovana Anđela pratila finale ''Zadruge'', pa uživala na PROZIVKE Ane!

Foto: ATAImages

Sinoć su šestu sezonu rijalitija ''Zadruga'' napustili Lepi Mića i Jovana Tomić Matora. Zbog nevremena, finale je pomereno za večeras.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Finale Zadruge 6

U Šimanovcima je bilo turbulentno, te je dolazilo i do brojnih rasprava, posebno između Ermine Pašović i podrške Ane Ćurčić. Sve to je sa malih ekrana gledala i diskvalifikovana Anđela Đuričić koja je likovala na negativne komentare na Anin račun.

- Kakva si ti majka kad u kuću kod maloletne dece dovodiš silovatelja i drogiraša, kakva si ti majka i onda kažeš da te je maltretirao, a koje si ti pare trošila. Dakle sve što je on tamo pljačkao i krao ti to kao nisi dirala. Ona je veći lopov i prevarant od Zvezdana Slavnića - izjavila je Ermina o Ani, a Anđela je taj deo podelila na društvenim mrežama sve vreme likujući što Ćurčićevu ponižavaju, a nju uzdižu.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

S druge strane, Zvezdan Slavnić se nije oglašavao na ovu temu, već je samo podržao svog druga Marka Janjuševića Janjuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mimica

09.06.2023 17:27

Kako moze likovati dobila je pedalu