ANA SVE ZAKUVALA, PA DISKVALIFIKOVALA ZVEZDANA I LJUBAVNICU! Jedna njena rečenica Slavnića uterala u crveno, napravio HAOS!

Autor:

Zadruga

27.05.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić pokušala je da okrene Zvezdana Slavnića protiv Filipa Cara i Anđele Đuričić, zbog čega je nastao potpuni haos u Beloj kući, a onda i diskvalifikacije Slavnića i Anđele.

ANA SVE ZAKUVALA, PA DISKVALIFIKOVALA ZVEZDANA I LJUBAVNICU! Jedna njena rečenica Slavnića uterala u crveno, napravio HAOS!

Foto: Printscreen/Zadruga Official/e stock/ČaslavVukojičić

Sinoć je došlo do potpunog haosa u Beloj kući i svađe svih zadrugara. Najpre je Anđela Đuričić svom dečku Zvezdanu Slavniću prigovorila druženje sa ljudima sa kojima ona nije dobra, kao i da ona trpi vređanja, a on je ne štiti.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Svađa zadrugara

Nakon toga otišao je u pab gde su bile Zorica Marković, Ana Ćurčić i Maja Marinković i zahtevao od njih da mu kažu istinu i da li ga Anđela laže kada kaže da su je vređale.

- Celo veče vređaš i pljuješ malu(Anđelu), govorila si da je ku*va - rekao je Zvezdan Maji.

- Ko? Ja? Idemo sad do Zorice, da vidimo da li je to istina. Zovi malu - kazala je Maja.

- Anđela, dođi sad ovamo. Samo probaj da me slažeš - rekao je Zvezdan.

Republika

Foto: Printscreen/Zadruga Official

Zvezdan pokušavao da sazna da li ga Anđela laže

- Dok smo igrale igricu, Zorica i Maja su pričale da sam ku*va i da ne znam ništa. Rekla su za Anitu i mene da smo samo ku*ve koje treba je*ati. Kunem se u svog pokojnog brata - kazala je Anđela.

- Lažeš, nemoj da lažeš sad, Anđela. Lažeš kao pas. Ja je u usta nisam spomenula celu noć. Đubre jedno - dodala je Maja.

- Zvezdane, ako ćeš njima da veruješ, sa mnom si završio - rekla je Anđela.

- Zvezdane, je l' si ti normalan? Vidi kako se ponašaš. Mentolu, dozovi se pameti. Ja ti sad to kažem. Vidiš li ti šta radiš? Budalo, dozovi se. Tebi Car i Anđela pune glavu. Gledaj me u oči kad ti govorim - rekla je Ana, koja je potom ušla u sukob sa Miljanom Vračevićem i Filipo Carem koji su poludeli kada su saznali da je pokušala da okrene Zvezdana protiv njih.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan pretio zadrugarima

Na imanju je vladao potputni karambol, Zvezdan je uleteo sa letvom u spavaću sobu i počeo da preti zadrugarima, a Anđela je ušla u fizički okršaj sa Majom, zbog čega su oboje hitno diskvalifikovani i kažnjeni sa po 50.000 evra.

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela napala Maju Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Goca

27.05.2023 13:19

Pazite sta pisete,vase pisanje moze da napravi tragediju je zvezdan je psihopata,a po pisanju bih rekla da ste i vi

Sa

27.05.2023 14:43

@Goca - Istina! Zakuvala je Anđela svojom pričom i strahom od nominacija na kojima će joj zadrugari reći šta joj zameraju i šta je uradila sebi kroz ovu ljubav, da ju je Zvezdan prevario a ona se ponižava svaki dan zbog njega. Tražila je i da on ne komunicira sa tim ljudima koji o njoj ružno pričaju. Tad je Zvetdan ušao u crveno i počeo da divlja jer je shvatio da ga laže a ona je u svom ludilu i napadu besa i ljubomore udarila na Maju. Zvezdana je Ana pokušala smiriti ( kao i mnogo puta do sada jer mu zna ćud ) i spasiti ga diskvalifikacije koju je on odavno zaslužio sa svojim divljanjem ( udario je Anđelu i čupao je za kosu što je ona i poverila Mikici), pretio je i razbijao. Zadnjih dana su ga baš punili lažima i savetima Miljan i Car ( Car je čak i Mensura upetljao bez ikakve potrebe i iz svoje sujete i ljubimore ) a Miljan je teški bezveznjak i kompleksaš koji ne ume pomoći ni sam sebi. Najbolja odluka velikog šefa u ovoj sezoni rijalitija je uprav diskvalifikacija njih dvoje koji se već mesecima ponašaju kao da su oni vlasnici ovog projekta.

sasa

27.05.2023 13:24

Sram vas bilo, lazovi, Ana nije nista zakuvala, sram vas bilo, vi cete biti krivi ako joj nesto uradi

djole

27.05.2023 18:33

Ana je najvece zlo i folirant, a Zvezdan jeste psiho