ANA ZAPRETILA RASKRINKAVANJEM, ALEKS SE USPANIČILA! Osilila se nakon Zvezdanove diskvalifikacije, spremna da uništi Nikolićevu!? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić zapretila je da će progovoriti o Aleksandri Nikolić.

ANA ZAPRETILA RASKRINKAVANJEM, ALEKS SE USPANIČILA! Osilila se nakon Zvezdanove diskvalifikacije, spremna da uništi Nikolićevu!? (VIDEO)

Foto: TV Pink, promo

Aleksandra Nikolić stajala je na vratima pušionice, a Ana Ćurčić je sedela sa Zoricom Marković. Ani je zasmetao jedan Aleksandrin komentar, nakon čega je potkačila Nikolićevu, što je mnoge začudilo s obzirom na to da ju je po ulasku branila.

- Ja sam zaboravila, setila sam se toga posle devet meseci - rekla je Aleks.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić dobacuje Aleksandri Nikolić

- Mislimo isto, tek o tome da ne pričamo... O tome kad bih progovorila - dodala je Ana.

Aleksandra se napravila da nije čula to, ali se onda požalila Ivanu Marinkoviću kako joj Ćurčićeva preti.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

- Sad Ana u pušionici sedi sa Zoricom, a ona priča indirektno o meni i kao: "Kad bih progovorila"... To misli na mene malopre - rekla je Aleksandra.

Kako će se dalje odvijati situacija ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
nada

02.06.2023 10:51

zasto aleks ako je ispravna slusa sta ana prica pa zna bujka da je i sta bilo u izolkaciji cega se bujka plasi pa postoji snimak i nije tacno da je pokusaj poljubca nego nesto vise tako da car kada vidi osta bujka u beogradu koliko ona razmoslja i zna sta je ceka kad izade i filip idi ceo snomak pa dosta se pere ali zivi u strahu zna ona sta je napolju koje lazi krije ali uzalud to moze da prica nekome ko je nezna pokvarena resili se zvekija i helge radi plasmana i pobrde to i filip radi da bi anu izbacijo pokvarenjaci ko drugome jamu kopa sam u nju upada

Taki

02.06.2023 12:11

Molim te Ana razbucaj tu Bujanovac Ravaku, reci sve i nokautiraj je zajedno sa Veprinom ... Dosta više pranja masnokose i celulitare deklarisane prostitutke. Mislimo da bi trebali ovi Bujkini mesari da išmirglaju onu ustašku tetovažu na Veprovoj nozi . Već se tri godine gleda to u Srbiji na nacionalnoj TV ! Dosta ih je više njega i ove Fute...

Vlada

02.06.2023 13:07

@Taki - Videli smo šta Marija Marinković (maja) sve radi! Izmenjala za kratko mnogo polnih organa oralno a i vaginalno !Zato taki čuti i ne gledaj u tudje dvorište, kad je u tvom krš i lom!!!