SLAVNIĆ ZAKUCAVA, RASKRINKAO BULIĆA I ANU! Zvezdan iskopao stare snimke, objavio ih javno, pa dokazao da LAŽU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.05.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić odlučio je da da sve od sebe da se opere od prevare koju je napravio u rijalitiju ''Zadruga''.

SLAVNIĆ ZAKUCAVA, RASKRINKAO BULIĆA I ANU! Zvezdan iskopao stare snimke, objavio ih javno, pa dokazao da LAŽU! (VIDEO)

Foto: ATAImages, E-stock

Zvezdan Slavnić i nakon diskvalifikacije iz ''Zadruge 6'' pomno prati dešavanja u Beloj kući, a ovih nekoliko dana koliko je napolju je iskoristio da pregleda i snimke od ranije, te tako uočio da njegova bivša partnerka Ana Ćurčić i Aca Bulić imaju različite priče.

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić

Naime, on je na svom Instagram profilu podelio snimak na kom Ana za crnim stolom govori da se sa Bulićem u poslednjih deset godina nije čula tri puta, a onda snimak Ace koji u gostovanju kod Jovane Jeremić govori drugačiju priču o odnosu sa Anom.

- Čuli smo se naravno, uvek, da li joj treba nešto, odemo na ručak, večeru, porodično sa decom, normalna komunikacija - rekao je na prvom snimku, a na drugom je samo potvrdio bliskost sa Ćurčićevom:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slavnic.zvezdan

 

- Mi smo godinama u kontaktu i nema te stvari koju ja ne bih učinio za Anu.

Slavnić je nastavio sa objavljivanjem snimaka i raskrinkavanjem bivše partnerke, a šta će se sve još saznati, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
ja

31.05.2023 11:29

i treba da raskrinkas to,samo da cujes kako ti majku dete i bivsu zenu svojatalA,odron zenski

Melanija

31.05.2023 11:39

Izgleda Ani neko prenosi informacije spolja (o "Braku" Anđele i Zvezdana, života kod Moke i pregledavanje snimaka kao što su ovi a naročito razgovora "Klozetarki"... ) pa ih je sada uhvatila panika u kojim će ih još laži uhvatiti i to ovako argumentovano obelodanio.

ja 2

31.05.2023 12:19

Budalaštine i jeftin pokušaj pravdanja svojih prevara., laži, kriminala, nasilla, ...Da li nu je Ana kriva i za odnose sa kćerkom, ocem, majkom a koji je imao godinama pre Zadruge? Čivek ima 46 godina i nikad ništa nije radio, nema krov nad glavom, valja se u prljavštini izolacije sa devojkama od 20 - ak , preti i vređa i još kaže da mu se kćeer nema čega sramiti zbog njegovog ponašanja u Zadruzi. Kakav čovek, otac, ljubavnik..? Umesto da se pritaji i nada se daće ljudi zaboraviti njegovo sramno ponašanje on "kači" šta je neko pričao u nekoj emisiji. Čoveče, pogledaj šta ste ti i Anđela radili i pričali, razbijali, opijali se, krali, leteli kroz stakla, udarala ga nogom u mu.a a on njoj lupao šamare i čupao kosu ..., pogledajte to i bar sad se posramite. Zbog vaših podtupaka i onihh vama sličnih ( Car, Aleksandra, Miljana, Miljan...) , došlo je do pritiska od strane gledalaca i zahteva da se završi ovaj rijaliti koji nas je godinama zabavljao .

Jela

31.05.2023 13:07

Bravo,istina treba da izadje,ona je placena da te izbaci,a ko i sto vidjecemo,nadam se da ces i ti poceti novi zivot po bozijim zapovijestima,dosta si patio