''ONI SU LAKRDIJA!'' Ana URNISALA Zvezdana i Anđelu, oplela po ljubavnicima: Nije uspeo da od nje napravi žrtvu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić prokomentarisala je odnos Zvezdana i Anđele.

''ONI SU LAKRDIJA!'' Ana URNISALA Zvezdana i Anđelu, oplela po ljubavnicima: Nije uspeo da od nje napravi žrtvu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Ana Ćurčić razgovarala je sa Drvetom mudrosti o pomirenju Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, ali i njegovom odnosu sa Majom Marinković

Kako si i šta se dešava kod tebe? - pitalo je Drvo

- Ja sam super, kakva sam bila sada sam odlično. Počela sam da vežbam, ugojila sam se dve kile. Pričam sa Zokom, dolazim sebi posle ovog svega što je bilo. Očekivala sam da će Zvezdan da se pomiri sa Anđelom, lakrdija. Mislim da nije uspeo od Anđele da napravi žrtvu kao što je donji dom želeo. Čim je Zvezdan poželeo da se pomire, ona je pristala. Komentar mi je očekivan skroz i mislim da se iznenadio što je Maja uradila ovako kako je uradila. Sad se vratio u svoju luku - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Misliš li da bi Maja i Zvzdan bili zajedno da je on to želeo? - pitalo je Drvo

- Ona nije želela, a mislim da mu je prijala energetski skroz. Čim je počeo da uslovljava to nije išlo. Maja i ja smo imale totalno zadrugarski odnos, meni je zasmetalo jer se to nekako, osećala sam ne da me ponižava, nego izgovara neke stvari, a ja to nisam očekivala. Nisam ljubomorna kao što ovde prave. Ja njegove korake znam deset puta unapred i ja prema njemu stvarno ne osećam ništa, meni ta devojka ne smeta. Meni je Maja slatka - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o Zvezdanu i Anđeli

Kakav je tvoj odnos sa Ivanom jer objašnjava da sa Anđelom nikad nije bio prijatelj? - pitalo je Drvo

- Isti nam je odnos, rekao mi je čak da sam kvarna i da je to video u mom licu sinoć. Ja sam dan pre toga ustala i rekla da pamtim sve od momenta kad sam ušla u ovu kuću. Ja sam ovde zaista prošla pakao od strane mnogih ljudi ovde i ne želim nikakve rasprave i svađe. Njegov stav je čisto pranje jer želi da ispadne razočaran u to njihovo pomirenje, a bio je vrlo pristrasa što se nje tiče - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading