OTKRIVAMO PREVARE MILENE KAČAVENDE: Kuma uzimala pare od fanova i Bulića, Aninu majku NIJE HTELA da vodi na finale!

Autor:

Zadruga

13.06.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačavenda je za Ćurčićevu redovno tražila uplate, koje posle niko, osim nje, nije video, tvrde upućeni.

OTKRIVAMO PREVARE MILENE KAČAVENDE: Kuma uzimala pare od fanova i Bulića, Aninu majku NIJE HTELA da vodi na finale!

Foto: E stock, ST/V. Lukić

Dok je Ana Ćurčić, koja je u finalu "Zadruge 6" završila na drugom mestu, boravila u rijalitiju, njena kuma Milena Kačavenda joj je napolju više odmagala nego što joj je pomogla, u čemu je raskrinkana po Aninom izlasku u spoljni svet. Kako tvrde upućeni, Kuma Internacionale, kako je Milena samu sebe prozvala zarad veće popularnosti, navodno je koristila njene fanove, pa čak i Acu Bulića, kojima je redovno tražila novac, ali pare koje je od njih uzimala na konto Ćurčićeve kasnije niko nije video.

Republika

Foto: Republika

Milena Kačavenda koristila Aninu muku za ličnu korist

- Ukoliko želite da uplatite novac za Anu ili date poklone, molim vas da isključivo kontaktirate sa mnom - pisalo je u Mileninom storiju, koji je obnavljala nekoliko dana konstantno da bi se uplate nizale.

Kada se zahuktala situacija oko Ane i Zvezdana Slavnića u rijalitiju, a bilo ih je više u nekoliko navrata, Kačavenda je opet iskoristila Ćurčićkinu muku i javno u lajvu dala do znanja fanovima da ne staju s uplatama, da je najbitnije da Ana pobedi!

- Ja moram da zahvalim svim ženama iz dijaspore, mnogi nisu u mogućnosti da glasaju, pa šalju novac. Ljudi su stvarno čudo, čitave porodice glasaju, žene prave fondove, čitave porodice glasaju. Mnogo je glasača iz Amerike, Kanade, Italije, Belgije i Francuske. Oni šalju uplate da bismo mi u njihovo ime glasali. Ana je najveći favorit, sve što joj bude potrebno imaće - rekla je kuma u jednom od svojih lajvova, a navodno je za isto angažovala i Aninog bivšeg Acu Bulića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aca Bulić tokom superfinala "Zadruge 6" čekao Anu Ćurčić u studiju

- Tražila je novac čak i od Ace Bulića, pod izgovorom da treba Ani da joj se nađe u Beloj kući, iako je sve imala, prema dogovoru s produkcijom - tvrdi izvor blizak i Ćurčićevoj i Kačavendi, koji je insistirao na anonimnosti, i ističe:

- Bulić je veliki džentlmen, koji to nikada ne bi pomenuo. On je sve vreme za Anu radio sve što se od njega očekuje.

Na sve to, Kačavenda je pokušala i Aninu majku izostavi s finalne večeri jer je htela da izbegne s njom susret oči u oči, pa je u glasovnoj poruci koja je dospela u posed naše redakcije, tvrdila da ona nije na spisku iako je majka bila prioritet.

Republika

Foto: Republika

Milena Kačavenda tvrdila da majka Ane Ćurčić nije na spisku za superfinale

- Nema šanse da ona (Mila) uđe. Nigde nema njenog imena, a spisak je zaključen, gotovo je, mi smo poslali lične karte na vreme, nje nigde nema - tvrdila je Milena našem izvoru.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kačavendom, ali do zaključenja teksta od nje nismo dobili nikakav komentar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

14.06.2023 01:59

Ovo mi lici da je izvor iz Bujanovca!

To je vec bolest

14.06.2023 12:48

Znate sta, ako su bolesne ovce u stanju da uplacuju pare za tamo nekog ucesnika rijalitija - kog nit znaju, nit poznaju - i treba ih shishati do gole koze!