ZVEZDAN NA TEŠKIM MUKAMA: Anđela, Ana i Maja dobile specijalni zadatak, Slavniću se sprema pakao!

Autor:

Zadruga

17.05.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef objasnio je zadrugarima pravila novog, specijalnog zadatka za danas, a Ana Ćurčić, Maja Marinković i Anđela Đuričić imaju posebnu ulogu!

ZVEZDAN NA TEŠKIM MUKAMA: Anđela, Ana i Maja dobile specijalni zadatak, Slavniću se sprema pakao!

Foto: ATAImages, E-stock

Iako se u Zadruzi sredom obično održavala radio-emisija, danas je napravljen izuzetak, pa je stiglo pismo Velikog šefa, u kom je detaljno objašnjen današnji specijalni zadatak.

Ovonedeljni vođa, Ivan Marinković, pročitao je cimerima pismo, pa objasnio pravila, kako bi odmah prešli na "stvar" i započeli debatu:

- Dragi zadrugari, vreme je za debatu. Podelićete se u dve grupe. jedna grupa će zastupati pozitivne, a druga negativne stavove na sledeću temu, s tim što će svaka grupa imati svoje kapitene. Kapiteni će biti Maja, Anđela i Ana, za jednu grupu, a za drugu grupu Žana, Sana i Zola. Jedna grupa sa svojim kapitenima će biti protiv teme koju ćete dobiti, a druga grupa će biti zastupnik pozitivnog mišljenja na tu temu. Tema koju ćete sada obrađivati u debati je LJUBOMORA, u odnosima da ili ne? Da li je ljubomorna poželjna za dobru vezu ili ne. Vođa će kao voditelj biti zadužen za to da se čuju sva mišljenja, a osim kapitena koji daje uvodne i završne reči debate, svi članovi, svake grupe, imaju pravo da iznose svoje mišljenje i da se bore za svoje stavove. Članovi grupa treba da postavljaju pitanja kapitenima suprotne ekipe, koja treba da brani svoje stavove. Takođe, kapiteni međusobno moraju debatovati, iznositi svoje stavove i argumente na ovu temu. Grupa čiji su kapiteni Maja, Anđela i Ana će zastupati stav da je ljubomora poželjna, dok će grupa čiji su kapiteni Žana, Sana i Zola u ovoj debati biti protivnik u odnosima. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading