ANĐELA ĐURIČIĆ TOTALNO NESVESNA SVOJE SRAMOTE: Isprozivala Zvezdanove bivše, pa ponosno naglasila da je jedina zvanična ljubavnica Slavnića!

Autor:

Zadruga

16.05.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić nazvala Maju i Anu najvećim blamom, ne može sebe da poredi sa njima!

ANĐELA ĐURIČIĆ TOTALNO NESVESNA SVOJE SRAMOTE: Isprozivala Zvezdanove bivše, pa ponosno naglasila da je jedina zvanična ljubavnica Slavnića!

Foto: ATAImages, E-stock

Anđela Đuričić posetila je Drvo mudrosti, gde je iskomentarisala bivše Zvezdana Slavnića, a jedva je dočekala da naglasi kako je ona jedina Zvezdanova zvanična devojka.

Prvo je isprozivala Maju Marinković, a odmah potom i Anu Ćurčić, koju je Zvezdan prevario upravo sa Anđelom:

- Maja je u glavi samo da je u temi i da je glavna priča. Kakav Zvezdan, jeste on njoj privlačan, ali nju je privuklo da uzme nešto tuđe. Ona nije bitna i nikad neće ni biti bitna. Ona nema svoj identitet, dala je hirurgu sliku da želi da izgleda kao Ana Korać. Ona je nezadovoljna sobom i mora da se umeša bilo gde da bi se osetila bitno. Ona je drugarici uzela muža, ne može to da se desi više puta. Ona se izoperisala da bude neko drugi. Ona pati da bude voljena, duboko je nezadovoljna - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ana je odbila izolaciju zbog Maje, koja je dobila ovlašćenje od Zvezdana da odluči da li će ići u izolaciju. Ana je zbog nje dobila kaznu, pa ju je posle prvog odnosa častila kinder jajetom. Ana i ja se nikad nismo izvređale kao Maja i ona. Meni su dva najveća ženska blama Ana i Maja. Njih dve nisu ni iskrene u tom odnosu, one bi najradije, pa ta jedna njihova rasprava je bila žučnija od mojih i Aninih ova tri, četiri meseca. Ana bi Maji najradije iščupala kosu zbog Zvezdana - rekla je Anđela.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

17.05.2023 18:36

🤣🤣🤣. Najveći blam Crne Gore,Balkana, nekoga naziva blamom. 🤣🤣🤣. Jedina "zvanično priznata ljubavnica"! Najponosnija gadura, šljam, izmet,odron,mulj,puš****a, gutalica, konzument prdeža,podriga...