ANI ĆURČIĆ PALA ROLETNA! Anđela upoznala Zvezdanovu bivšu u potpuno novom izdanju!

Autor:

Zadruga

15.05.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova svađa Anđele Đuričić i Ane Ćurčić izazvala totalni haos u Beloj kući, tokom podele budžeta Ivana Marinkovića!

ANI ĆURČIĆ PALA ROLETNA! Anđela upoznala Zvezdanovu bivšu u potpuno novom izdanju!

Foto: ATAImages

Ivan Marinković nastavio je svoju podelu budžeta, a na red je došlo komentarisanje Anđele Đuričić, u koju se Ivan posebno razočarao, nakon iznenadnog pomirenja sa Zvezdanom Slavnićem.

On joj je poručio kako će prekinuti komunikaciju sa njom, jer je potpuno promenio mišljenje, a onda se u sve ubacila Ana Ćurčić:

- Anđela, ti si moje najveće razočaranje. Bio sam iskren prema tebi, koristio sam neke stvari, ne da bih se pravio pametan, nego da bih ti pomogao. Izigrala si moje poverenje, kad sam ti dao srednji budžet i oklenula mi leđa. Sa mnom nisi progovorila ni reč. Osećam se sa te srane povređeno. Ne želim da predstavim to kao da sma ne znam šta uradio za tebe, ali sam ti bio iskren prijatelj. Pogazila si svoje stavove. Mogla si tokom rasprave sa Majom drugačije da odbraniš ljubav sa Zvezdanom. Mogla si da kažeš:''Volim Zvezdana i spremna sam da mu oprostim sve!'' Ne bi me zadivilo to, ali bih bar prihvatio ono što si rekla. Ne znam kako si se ranije ponašala, ali mi se ovo sada ne sviđa. Ovo je tvoj veliki poraz. Mali budžet ti dajem - rekao je Ivan.

- Ivane, ja sam dobila najveće uvrde, kad sam ovde ušla kao prevarena žena. Svi su me osudili, a Anđela je bila prva koja me je osudila i vređala. Nisam zaboravila ništa, svaku ružnu reč sam zapamtila. Imam samo to da vam kažem - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ja sam ta koja se razoičarala u tebe. Retko s kim sam razočarala kao sa tobom. Kad si mi rekao da sam ista kao Maja Marinković, mene je jako razočaralo to. Prešla sam Zvezdanu preko svega jer ga volim. Boriću se za Zvezdana do kraja! Radim sve iz emocije. Napada me bivša žena, napada me kombinacija, ja ne znam šta je ovo - rekla je Anđela.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading