"GOVEDO EPSKIH RAZMERA" Tomović ocrnio SKANDALOZNOG zadrugara, potkačio žene poput njegove bivše supruge! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.04.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo aktuelnog takmičara!

"GOVEDO EPSKIH RAZMERA" Tomović ocrnio SKANDALOZNOG zadrugara, potkačio žene poput njegove bivše supruge! (FOTO)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Bojan Simić, bivši suprug Ivane Šašić, je prethodne nedelje bio vođa u "Zadruzi", a javnost je bila šokirana kad je shvatila da on ne ume da čita. Pojavili su se mnogobrojni komentari i kritike na društvenim mrežama, a danas ga je isprozivao i bivši zadrugar Vladimir Tomović, koji je objavio stori na društvenoj mreži Instagram nakon Bojanovog čitanja pisma o proglašenju novog vođe.

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović

Kad god čujem onu staru otrcanu "Znaš li ti ko je meni taj i taj", pomislim na "Zadrugu 4" i Ivanu Šašić, koja je pričala o svom mužu kao o ozbiljnoj BG faci i mangupu. Onda taj isti uđe u rijaliti i pokaže da ima jednu, ali samo jednu možda vijugu više od vrapca i da ne zna da čita. Kad god vam kažu da su žene toga i toga ili da im je rođak taj i taj, znajte da ste nabasali na govedo epskih razmera koje se hvali k*rcem na biciklu - poručio je Tomović.

Republika

Foto: instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović oglašavanje na Instagramu

Ivana Šašić se pre dva dana oglasila za Republiku i komentarisala Bojanovo čitanje pisama.

Nisam ga  ja rodila ,ni vaspitavala,ni školovala.Za to bi trebalo njegovu mamu da zovete, posto se za sve obraca mami i pita nju. Mi smo se kratko poznavali i venčali, još brže razveli, a iskreno sam ga ja i bolje upoznala gledajući Zadrugu.
Ne tretiram sebe savršenom ženom i, iskreno, sramota me s kim sam bila 2 godine u braku, gledajući kako laže o sebi, meni, drugima, o ljudima koje ne poznaje, a upliće u njegove priče. O uplitanju mojih drugova, prijatelja kao njegovih. Mojih Kumova, kao njegovih, a veze sa njim nemaju. Svi smo mi imali nekog Bokija u životu, da li u ženskom ili muškom rodu i ne može niko reći da nije imamo neku grešku u izboru partnera. Samo
što sam ja imala psihopatu, pijavicu, parazita koga nisam mogla da se rešim, zbog pretnji - istakla je Šašićeva.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube printscreen

Ivana Šašić i Bojan Simić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mira

10.04.2023 17:28

Ivana da lite je sramota što si bila sa Bojanom u braku. Niti je lep, niti interesantan, niti imućan, niti sposoban, niti pismen.......