PANIKA U ZADRUZI! Izbačena takmičarka se OSVETILA zadrugarima, ne znaju šta ih je snašlo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.04.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova nedelja će biti paklena!

PANIKA U ZADRUZI! Izbačena takmičarka se OSVETILA zadrugarima, ne znaju šta ih je snašlo! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je "Zadrugu" napustila Maja Kovačević, koja se u studiju voditeljke Dušice Jakovljević slomila. Maja se odmah setila oca koji je preminuo tokom njenog boravka u "Zadruzi", a trebalo je da je sačeka u studiju kad ispadne iz rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

DJ Tamaris se obraća zadrugarima

Kako pravila nalažu, izbačeni takmičar ima pravo da odabere novog vođu, a ona je odlučila da na ovo mesto postavi svoju najbolju drugaricu iz Bele kuće DJ Tamaris, bivšu devojku Adama Đoganija.

- Veseli moji zadrugari, budite mi zdravi u glavi, veseli i nasmejani. Još jednom srećno svima, novi vođa je DJ Tamaris - napisala je Maja.

- Majo, da ti se zahvalim puno. Ti si jedina koja je pokazala da si mi prijatelj, znam koliko ti sve ovo znači i sigurna sam da ćemo se družiti - rekla je Tamaris.

Skoro sve bliske osobe koje je imala Tamaris su napustile Belu kuću, a za većinu zadrugara smatra da su se ogrešili o nju, tako da takmičare šeste sezone sigurno čeka paklena nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading