TAJNE ŠIFRE HARAJU ZADRUGOM! Žestoki udar na Anu Ćurčić na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.04.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi je ismevaju!

TAJNE ŠIFRE HARAJU ZADRUGOM! Žestoki udar na Anu Ćurčić na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car je juče u "Zadruzi" proslavio Uskrs, a među čestitkama koje je dobio našla se i jedna od podrške Ane Ćurčić. Njeni fanovi su joj dali snagu da se bori dalje protiv Zvezdana Slavnića i poručili joj da je čuva njen Popaj. Ana je u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila da je ovo šifra za Acu Bulića, jer su oni bili Popaj i Oliva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aleks Nikolić

Ovo nije prvi put da se Ana poredi sa likom iz crtanih filmova, zbog čega je ismevaju na društvenim mrežama. Pre dva meseca tokom emisije "Pitanja novinara" Ana se uporedila Pikačuom, likom iz crtaća "Pokemoni" i tako slikovito opisala da će početi da stavlja sebe ispred Zvezdana.

 

- Stalno sam pričala: "Ja biram tebe, Pikaču". Na početku sam ja bila Pikaču, on trener, pa kad se posvađamo, ja kažem: "Ja biram tebe, Pikaču", ali sam zaboravila da kažem: "Ja biram sebe, Pikaču" - rekla je Ana tada.

Zbog ovoga su počeli da je ismevaju na društvenim mrežama. Jedan profil koji se bavi komentarisanjem događaja iz "Zadruge" okačio je Popaja, Olivu i Pikaču, a iznad je stajao natpis "Čekamo sledeći lik iz crtaća, nastaviće se".

Admini ovog profila su se potom dosetili još jednog lika - Petra Pana. Zvezdan je zbog svog nezrelog ponašanja i toga što se ponaša kao "večiti mladić" sam sebi dodelio ovaj nadimak, pa se na ovom profilu pojavila i una 

Republika

Foto: Instagram.com

Likovi iz crtanih filmova, Zadruga

Republika

Foto: Instagram.com

Likovi iz crtanih filmova, Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading