RITA NOGAMA I GRLI SUPARNICE! Ana Ćurčić u EKSTAZI, dobila informaciju da je Aca Bulić ČUVA: Stiže sledeće nedelje... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.04.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njenoj sreći nije bilo kraja!

RITA NOGAMA I GRLI SUPARNICE! Ana Ćurčić u EKSTAZI, dobila informaciju da je Aca Bulić ČUVA: Stiže sledeće nedelje... (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Rijaliti šou "Zadruga" danas su obeležile dve proslave - proslava Uskrsa po gregorijanskom kalendaru i rođendan Stefana Radića Rodnija. Filip Car je dobio pregršt čestitki, a jedna od njih bila je za Anu Ćurčić. Kad je Ana shvatila šta je dobila, počela je da vrišti od sreće, a u jednom trenutku je prišla i nekadašnjoj suparnici Aleksandri Nikolić i zagrlila ju je, dok je ona čitala čestitku.

Budi uz Anu, zaštiti je. Draga Ana, uvek smo uz tebe. Kad suza krene, pomisli na svoje najmilije, nek ti njihov lik odmah iscrta najlepši osmeh. Glavna čestitka stiže sledeće nedelje. Ženo lavice, seti se Popaja. Znaj da te čuva. Zato, Oliva, samo hrabro" - pročitala je Aleks.

Podrška je Ani u šiframa poručila da je Aca Bulić uz nju. 

Nemoj da plačeš - govorila je Aleks.

Ana ju je zagrlila i počela da joj šapuće nešto.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić

Ana je potom otišla do pušionice, gde je Slađani Lazić i Zorici Marković pročitala istu čestitku. Počela je da rita nogama od sreće, a potom i da skače zajedno sa Slađom.

- Mi (Aca i ona) smo bili Oliva i Popaj - rekla je Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

09.04.2023 22:45

Njih dve (Ana i Zloka) imaju preko 110 god. a ritaju se kao šiparice.