SUZE U ŠIMANOVCIMA! Dušica tešila slomljenu takmičarku zbog POKOJNOG OCA: Trebalo je da me sačeka... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.04.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadesila ju je tračigna sudbina!

SUZE U ŠIMANOVCIMA! Dušica tešila slomljenu takmičarku zbog POKOJNOG OCA: Trebalo je da me sačeka... (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Za opstanak u "Zadruzi 6" sinoć su se borile Maja Kovačević i Žana Omnia, a nakon odigranog duela, Belu kuću je zauvek napustila Maja. Nju niko nije sačekao u studiju, zbog čega se ona slomila i otvorila dušu voditeljki Dušici Jakovljević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Kovačević

- Biću skroz iskrena i reći ću da sam emotivno i psihički skrhana i iscrpljena. Unutra to nisam želela pokazati tim strancima. Neki su mi manje, neki više dragi, ali nisu prijatelji da bih delila osećanja sa njima. Pokušavala sam se izboriti da budem okej sama sa sobom svaki dan. Izgubila sam dva člana porodice. Ušla sam da bih pružila nešto više sebi i porodici i nikome nisam htela dati do znanja kako sam, stavljala sam lažni osmeh na lice i treba mi da sad izbacim iz sebe sve što nosim. Otac je trebalo da bude tu da me odvede kući večeras - rekla je Maja.

Podsetimo, Majin otac je umro dok je ona bila na imanju, zbog čega je na kratko izvedena iz "Zadruge", a svoju nestalu sestru Marijanu Seifert smatra preminulom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading