"NEKADA SE ZNALO KOME JE GDE MESTO" Tomović žestoko udario na Lepog Miću nakon PLJUVAČINE u rijalitiju, nazvao ga KEROM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.03.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović nije štedeo Lepog Miću brutalnim komentarima.

"NEKADA SE ZNALO KOME JE GDE MESTO" Tomović žestoko udario na Lepog Miću nakon PLJUVAČINE u rijalitiju, nazvao ga KEROM! (FOTO)

Foto: ATAImages

Bivši rijaliti učesnik, Vladimir Tomović, iako više nije deo "Zadruge", često se oglašava na svom Instagram profilu i komentariše aktuelne situacije koje se dešavaju na imanju u Šimanovcima.

Tomović je izrevoltiran Mićinim ponašanjem u rijalitiju, tačnije sukobom koji se desio sa Miljanom Popović, gde je Lepi Mića iz čista mira pljunuo svoju rijaliti cimerku u lice, prokomentarisao na žestok način i istakao da se nekada znao red u kući, dok je on bio učesnik "Zadruge".

- Čujem da je ovaj matori bednik neku devojku danas uhvatio za vrat i pljunuo u usta. Nekada se znalo kome je gde mesto u "Zadruzi". Psa sam oterao na drugi kraj stola. Do moje diskvalifikacije prišao nije kraju stola. Ker poltronski - napisao je besno Vladimir.

Republika

Foto: instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović napao Lepog Miću Zadruga 6

Podsetimo, Vladimir je bio diskvalifikovan iz četvrte sezone pomenutog rijalitija jer je ucenjivao produkciju. On je imao zakazano ročište, koje je odloženo, u šta je on bio i te kako upućen, ali je i dalje nastavljao da ucenjuje produkciju i da pravi dramu. Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su bili obavešteni i zadrugari u Beloj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Željko

16.03.2023 12:39

Nije ker već izvođač radova odnosa muškaraca sa ženama.

Kiki

16.03.2023 12:43

Nije ker nego svodnik.