GROZOMORA U RIJALITIJU! Iživljavanje Lepog Miće prestravilo javnost - uhvatio Miljanu za glavu i PLJUNUO je posred face! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.03.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez Lepog Miće zgrozio je javnost.

GROZOMORA U RIJALITIJU! Iživljavanje Lepog Miće prestravilo javnost - uhvatio Miljanu za glavu i PLJUNUO je posred face! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića i Miljana Popović žestoko su se posvađali, pa su pale brutalne reči, uvrede i psovke.

U jednom trenutku Mići je pala roletna zbog reči koje dobija od Miljane, pa joj se približio, sa obe ruke je žustro hvatio za glavu i pljunuo je posred lica, a ona je otrčala u toalet da se umije. Ovaj šokantan pevačev potez mnogi su osudili, prvenstveno jer je reč o ženi.

Podsetimo, Lepi Mića je oduvek važio za starijeg i mudrijeg zadrugara, koji je sa mladima pronalazio zajednički jezik, te je upravo zbog toga ovaj potez iznenadio, kako ukućane, tako i fanove "Zadruge", koji su ostali zgroženi nakon nemile situacije.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
djole

14.03.2023 16:59

Ovo je dno dna neotesanog pimitivca, prostaka, najgoreg psovaca, polupismenog propalog konobara i pevaca, bas me interesuje sta ce produkcija da preduzme

Vanja

14.03.2023 18:43

@djole - Nažalost, ništa. Produkcija, odnosno gazda, može sve i ništa. Iako su žene u ovoj Zadruzi ugrožene i trpe psihičko i fizičko nasilje, nema nikakvih sankcija. Ponekad kao uzimaju honorare, a mi im verujemo na reč. Ali se žestoko kažnjavaju ako spavaju ili ne budu za stolom. Gluposti. Nikada više nasilja u rijalitiju nego u Zadruzi 6. Dok neko ne nastrada...

ANA

14.03.2023 19:08

@djole - PRIMITIVNO,žalosno i ružno ponašanje čoveka od 60 godina koji ove godine nema samokomtrole nimalo. Psuje, vređa, laže i nekad mi se čini da on uživa i proživljava seksualne aktivbosti zadrugara čak aktivnije i radosnije nego sami akteri tog čina. Bolesno jeste Mićino ponašanje ali je to i istina. Mića je ove sezone drzak i bezobrazan previše, a par puta je pokušao i da nasrne na zadrugare u svađama. Mića više nije za ovaj rijaliti, mozak mu čudno funkcioniše, nijeviše niti lepo i zabavno slušati ga i gledati. Spava kao bednik na kauču, jede neprimerenu hranu za njegove godine i zdravlje, izgleda kao napušteno siroče. Zašto? Da li je pohlepa ta novcem jača od mirisne postelje, tople supe za porodičnim ručkom, zagrljaja deteta i supruge?

Veronika Star

14.03.2023 20:45

Odrtaveo, propao pevac i konobar, popeo se svima na vrh glave sve najgorim stvarima. Covek je izgubio kompas i frflja i klepece gluposti, podrzava Helgu i Zvezdana, pobrkao je sve loncice. Izbacite ga napolje jer i tako niko ne razume njegovo mumlanje. A za ovo sto je uradio ja bih ga drakonski kaznila. Sram ga bilo, ima cerku, olos matori.