"MOŽE ĆERKA DA MU BUDE, ZNA ON I GORE DA UDARI DEVOJKU" Ivana Šašić zgrožena ponašanjem bivšeg muža, snimak sa Anitom je šokirao!

Autor:

Zadruga

31.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić otkriva istinu o nedelima Bojana Simića, inače njenog bivšeg muža.

"MOŽE ĆERKA DA MU BUDE, ZNA ON I GORE DA UDARI DEVOJKU" Ivana Šašić zgrožena ponašanjem bivšeg muža, snimak sa Anitom je šokirao!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube printscreen

Anita Stanojlović tokom prošle žurke udarila je šamar Bojanu Simiću, bivšem mužu pevačice Ivane Šašić, koja se oglasila za naš portal i prokomentarisala čitavu situaciju. 

Naime, Boki je bio navalentan, te je u jednom trenutku zadrugarku udario glavom, na šta je Anita burno reagovala, pa ga je udarila, a Šašićeva ističe da je gledala sporni snimak njegovog nedela. 

 

 

- Gledala sam, videla sve, grozim se njegovih dela i nedela. Kakva god da je Anita, njen život, njena stvar, samo ne zaboravite da ona ima samo 19 godina. Pogubila se definitivno, ali nije moje da joj sudim. Žalosno je i za svaku osudu da čovek od 42 godine udara devojku od 19 godina, na kvarno, glavom, koja ćerka može da mu bude. Nažalost, ja njega baš takvog poznajem, dok pojedini misle da je Boki dobar - govori Ivana za Republiku i dodaje:

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official/printscreen/instagram.com

Ivana Šašić i Bojan Simić razvod

 

- Rekoh, pustite vreme da pokaže, evo pokazuje ono što on jeste. Može on i gore od ovoga, ali sa ženama. Caru ne sme reč da kaže, niti muškarcima u kući, vec ponižava i maltretira devojke. Stop nasilju nad ženama i za svaku osudu Bojanovo nedelo. Najstrože kazniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading