IVANA ŠOPIĆ KRIMOSU JE META: O ovom snimku voditeljke Zadruge svi bruje, umešani opasni momci "Ne znam šta više da tražim od Boga" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić dobila je pesmu sa njenim imenom i prezimenom!

IVANA ŠOPIĆ KRIMOSU JE META: O ovom snimku voditeljke Zadruge svi bruje, umešani opasni momci "Ne znam šta više da tražim od Boga" (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Voditeljka televizije Pink i rijalitija ,,Zadruga 6" Ivana Šopić san je mnogih muškaraca, a preko noći joj se život promenio. Sada se desio totalni hit u njenom životu, budući da je jedna grupa mladića snimila pesmu koju je posvetila baš njoj. 

Pod nazivom ,,Ivana Šopić" muzička grupa Kompleks objavila je intrigantnu pesmu, a jedan deo je posebno svima privukao pažnju. 

 

- Ivana Šopić, kada gradom šeta, svakom krimosu je meta - samo je deo pesme koja je posvećena Šopićevoj. 

Ivana ne krije da je počastvovana ovim gestom i što pesma nosi baš njeno ime i prezime, te se tim povodom oglasila za Republiku:

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić Instagram

 

- U pitanju su dva repera, rekli su mi da imaju pesmu i pitali su me da li bi mi smetalo da izbace pesmu koje nosi moje ime i prezime. Ja sam bila skeptična, rekla sam da prvo moram da poslušam, ja sam se oduševila, svi ljudi su mi rekli da je pesma dobra. Malo mi je tekst bio degutantan, ali momci su umetnici, pa sam pustila da snime, zamolili su me da budem u spotu, ja sam prihvatila, jer mi je čast da pesma nosi moje ime i prezime - rekla je Ivana za Republiku i dodala:

- Dok drugi snimaju pesme da bi došli do medijskog prostora, ja iako ne žudim za medijskim prostorom, s obzirom na to koliko ga imam, jer radim na najgledanijoj televiziji na najgledanijem projektu, pored toga se snimaju pesme o meni, ja ne znam više šta da tražim od Boga.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikkky

07.04.2023 15:54

Ne pratim bas zadrugu puno ali Ivana je stvarno ekstra riba ruku na srce... Zasluzila je jednu ovakvu numeru , samo napred