KARIĆ SE SKINUO, PA POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Stefan provokativnom fotografijom iz teretane zaludeo devojke!

Autor:

Zadruga

14.03.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić objavio provokativnu fotografiju iz teretane.

KARIĆ SE SKINUO, PA POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Stefan provokativnom fotografijom iz teretane zaludeo devojke!

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Bivši zadrugar Stefan Karić jedan je od poželjnijih momaka na estradi, a prilog u tome govori činjenica da su mnoge poznate dame godinama ludele za njim. On je po izlasku iz Zadruge nabacio koji kilogram, a sada je rešio da se dovede u red. 

 

Kao veliki ljubitelj fudbala, Stefan je odlučio da se vrati kako utakmicama, tako i treninzima u teretani, kako bi svoju liniju doveo do savršenstva. 

On je tim povodom obradovao devojke na Instagramu, pa je objavio provokativnu fotografiju, na kojoj nije nosio majicu. Slika iz teretane zaludela je Stefanove obožavateljke, koje su odmah počele ostavljati komentare. 

Foto: Instagram.com printscreen

Stefan Karić Instagram

 

- "Prelep si, oženi me", "Uf, kako bi volela da budem tvoja", "Izgledaš prelepo i provokativno" - bili su samo neki od komentara ispod Stefanove fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laza ZG

14.03.2023 20:19

Veprić ;p

Слађа

14.03.2023 20:33

Чиме Руменко, заслужује да се пише о њему? Не школован, не образован, набусит, надмен, умислио да је "фрајер" само не схвата, да га девојке "воле" због Кристине "виле"!?😮‍💨😮‍💨😮‍💨