DUŠICI JAKOVLJEVIĆ PODMETNUT EKSPLOZIV! Voditeljka Zadruge progovorila o drami koja je mogla da je obeleži za CEO ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

10.03.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svu sreću, bomba ja na vreme otklonjena.

DUŠICI JAKOVLJEVIĆ PODMETNUT EKSPLOZIV! Voditeljka Zadruge progovorila o drami koja je mogla da je obeleži za CEO ŽIVOT!

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Voditeljka "ZadrugeDušica Jakovljević, mnogima je omiljeno TV lice, ali reklo bi se da nije svima, budući da je imala nemili događaj, kada joj je nedavno podmetnuta bomba ispod automobila koji svakodnevno vozi. Sreća u ovoj stravičnoj situaciji, bila je da do tragedije nije došlo, te da je bomba na vreme otklonjena.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, svoj život opisala je kao nepredvidiv, a osvrnula se i na pomenuti eksploziv koji joj je bio postavljen.

Što se tiče te bombe, meni je drago što to mene nije obeležilo za ceo život. Ja sam šest dana nakon toga radila ulazak u "Zadrugu". Da imam ikakve veze sa bilo čim, ja ne bih radila na televiziji. Sigurno bih dobila otkaz da sam neki krimos - izjavila je kratko Dušica, ne želeći da produbljuje rane izazvane ovom traumom.

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading