OVE ESTRADNE DAME SU BILE SA ACOM BULIĆEM! Nakon kraha ljubavi sa Anom Ćurčić, biznismen šetao sve same ribe! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić voleo je da "baci oko" na poznate dame sa naše javne scene.

OVE ESTRADNE DAME SU BILE SA ACOM BULIĆEM! Nakon kraha ljubavi sa Anom Ćurčić, biznismen šetao sve same ribe! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aca Bulić

Poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić našao se u žiži interesovanja nakon što je Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, kročila na imanje u Šimanovcima i postala deo rijalitija "Zadruga", s kojom je svojevremeno bio u emotivnoj vezi. Međutim, zadrugarka nije jedina javna ličnost sa kojom je Bulić povezivan.

Naime, kako je oduvek važio za velikog džentlmena i nikada nije bio imun na poznate dame, pa su se tako u njegovoj ljubavnoj biografiji našle i estradne ličnosti. Kako su mediji pisali, među njima je bila Katarina Kaja Ostojić, s kojom je Aca bio nekoliko meseci u vezi.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Katarina Kaja Ostojić bila sa Acom Bulićem

Posle nje, povezali su ga i s Dijanom Janković, poznatijom kao Didi Džej, međutim, pevačica nikada nije govorila o tome. Devojke koje su po nekoliko godina uživale s Acom u ljubavi su bile i manekenke Agneta Azirović, kao i Ceca Šarić.

Republika

Foto: Promo

Dijana Janković bila sa Acom Bulićem

Inače, tokom rijalitija "Farma" takođe se povela priča o Buliću, kada je pevačica Maja Nikolić istakla da ona najbolje poznaje pomenutog biznismena jer je s njim provela dve godine u ljubavnoj vezi.

- Oni se hvale nekim kriminalcima i jakim ljudima, ja sam u vezi bila s Acom Bulićem i njemu sam posvetila pesmu "Ubile me, Dragane, Dragane" jer je njemu pravo ime Dragan. Tako da to što oni pričaju su smešne priče - izjavila je Nikolićeva.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić bila sa Acom Bulićem

Podsetimo, poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić u velikoj ispovesti za Republiku otvorio je dušu o samom početku velike ljubavi sa Anom Ćurčić, gubitku njihovog deteta i sumnjama da je ono još živo, ali i o odnosu i poznanstvu sa njenim bivšim nevenčanim mužem Zvezdanom Slavnićem, kao i o Aninom učešću u rijalitiju ''Zadruga''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading