CRNA GORA SE STIDI ANĐELE ĐURIČIĆ: Šok otkriće bivšeg zadrugara, ljubavnicu čeka pakao nakon Zadruge!

Autor:

Zadruga

07.04.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Terzić bez dlake na jeziku izneo sve što zna o Zvezdanu i Anđeli, pa se dotakao i Ane!

CRNA GORA SE STIDI ANĐELE ĐURIČIĆ: Šok otkriće bivšeg zadrugara, ljubavnicu čeka pakao nakon Zadruge!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Bora Terzić zadrugar je koji je nedavno napustio rijaliti, a svi su jedva čekali da podeli sa publikom sav prljav veš o kom se mesecima priča i piše. 

On se odmah oglasio i prokomentarisao aktuelnu trojku - Anđelu Đuričić, Zvezdana Slavnića i Anu Ćurčić, a ono što je imao da kaže za ljubavnicu, napravilo je totalni haos u javnosti.

 - Što se tiče Anđele, ona nije svesna šta je uradila porodici. To je za porodicu strašno. I kada sam bio unutra samo sam gledao da moji ne dođu u tu situaciju. Šta je ona sad uradila, to je dno dna, nje se Crna Gora stidi - rekao je Bora za Pink, pa se dotakao Ane:

Republika

Foto: Republika

Bora Terzić

 

- Meni je nje žao. Ne podržavam te prevare, posebno te javne prevare. Ne podržavam iznošenje tih stvari. Ona kaže Zvezdan je kockar, pa i ona je kockarka... Te neke stvari... Ja kad vidim da se žena kocka, to mi je dno dna. Ona nije pre svega došla zbog love, nego jer ona voli beskrajno Zvezdana - objasnio je zadrugar.

Za kraj je dodao da je siguran da Anđela i Zvezdan neće izdržati u vezi ni mesec dana nakon izlaska iz Zadruga i da je on neće ni videti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading