TRUDNA ANELI KOLABIRALA OD STRESA: Počela da se TRESE, pa joj se TIKOVI pogoršali!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AnelI Ahmić jedva da može da stoji na nogama.

TRUDNA ANELI KOLABIRALA OD STRESA: Počela da se TRESE, pa joj se TIKOVI pogoršali!

Foto: Instagram.com

Ovog jutra trudna Aneli Ahmić bila je u velikom problemu, a njoj se kao rame za plakanje našao Nenad Aleksić Ša, koji je slušao starletinu muku sa Markom Janjuševićem Janjušem

Naime, Aneli je otvorila dušu Nenadu, te mu je priznala da nije dobro psihički i da su joj se tikovi pojačali zbog drame sa Janjuševićem. Ono što su mnogi primetili, jeste da se Aneli sve vreme tresla i kretala napred-nazad, pa su se zabrinuli za njeno trenutno stanje, budući da nosi bebu. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Puna sam... Tikovi su mi se pojačali, psihički sam loše! Loše sam! - ponavljala je Aneli Ahmić, a sve vreme se tresla i kretala napred-nazad. 

- Potpuno te razumem! Evo, ja te razumem, ne znam kome je teži, nego tebi, evo potpuno te razumem, ako ti išla znači - dobacio je Ša. 

Nenad je pokušao da je umiri, ali mu nije polazilo za rukom, tako da nam ostaje da vidimo da li će Ahmićeva uspeti da se dovede u red. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić Elita 7

 

Naime, prošle noći dok je pričala sa voditeljkom Mašom, Aneli je sve ostavila u šoku kada je priznala da razmišlja da li da ostavi plod u sebi ili da ode na abortus. 

Je l' planiraš da zadržiš bebu - pitala je voditeljka.

Non-stop razmišljam, kalkulišem...Ne mogu ništa konkretno da ti kažem, meni je samo Nora sada u glavi, kada pomislim na to, naravno da bi me ta beba sprečila u onome što sam planirala sa Norom. Ništa nisam donela kao odluku...On je danas opet Lakiću rekao, pokušao je da ne ide, vidim da se već vadi, da priča neku drugu priču, da se ograđuje. Ja znam da ništa od ovoga neće biti, ja ću dobro da razmislim o svemu, želim da se posvetim svom detetu, mislim da Janjuš nije dobar čovek generalno. Kada smo u krevetu, krene da plače, suza nema, mislim da je veliki glumac - rekla je Ahmićeva.

BONS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading