ANĐELA PONOVO UHVAĆENA U LAŽI! Crnogorka pokušala sve da sakrije, zbog Zvezdana spustila glavu od SRAMOTE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.03.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je rekla da joj je hladno i da se zato presvukla, Zvezdan Slavnić ju je naterao da promeni odevnu kombinaciju jer je suviše provokativna.

ANĐELA PONOVO UHVAĆENA U LAŽI! Crnogorka pokušala sve da sakrije, zbog Zvezdana spustila glavu od SRAMOTE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Anđela Đuričić je, po svemu sudeći, ponovo uhvaćena u laži! Naime, mlada Crnogorka se sinoć sredila od glave do pete, kako bi u emisiji "Pitanja gledalaca" blistala, međutim, ubrzo je na zahtev svog dečka Zvezdana Slavnića promenila odevnu kombinaciju. 

Ona je crveni satenski kratki top i komplet pantalone zamenila crnom, širokom trenerkom, a kada ju je drugarica Ana Spasojević upitala zašto se iznenada presvukla, Anđela je odgovorila da joj je "hladno", te da je "dobila, pa ne želi da se prehladi".

Fanovi su odmah pokrenuli lavinu komentara, jer kako kažu, Zvezdan joj je malo pre toga zamerio što je "provokativno obučena", a čini se da Anđela želi to da sakrije od drugih kako bi svoju vezu i odnos sa dečkom predstavila idealnim.

Detaljnije pogledajte u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

30.03.2023 17:04

Vucibatina - Gutalica, najgora u svih 6 rijalitija! Mina Vrbaški, a i Maja Marinković, u odnosu na nju - velike dame, a Mina je i mlađa. Ova (Gutalica) zrela žena, ima oko 25 godina i ne zna ništa. Ajd da pomislimo, kada si maloletan, pa te "zavedu ljudi i događaji", a ova SVESNO - SKROZ ludačko ponašanje, bre !!

Šiki

30.03.2023 21:51

Puna podrška za prelepu, mladu crnogorku i Zvezdna. Ljubav uvek pobedjuje... Pored bivše se i ne očekuje da bude normalan, Ona je folirant i manipulator za medalju. Ko njoj veruje. Bila mu je saučesnik u svemu. Bilo je dobro dok je prodavala tudju imovinu i bilo novca.