VANREDNO STANJE U ZADRUZI, PINK ZAMAGLIO PROGRAM: Zvezdan zverski davio Anđelu, svirepo joj udario glavom o vrata! JEZIVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić u naletu agresije uhvatio je Anđelu Đuričić za vrat i krenuo da je davi.

VANREDNO STANJE U ZADRUZI, PINK ZAMAGLIO PROGRAM: Zvezdan zverski davio Anđelu, svirepo joj udario glavom o vrata! JEZIVO! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

U toku podela budžeta ovonedeljnog vođe Anite Stanojlović, došlo je do žestokog sukoba između Zvezdana Slavnića i Miljana Vračevića, koji su ušli u raspravu zbog uvreda Anđele Đuričić, međutim, poznat po svom kratkom fitilju, bivši robijaš je u naletu besa uhvatio svoju ljubavnicu za vrat i tako ponovo pokazao svoje siledžijstvo.

Naime, u toku rasprave sa Vračevićem, Slavnić je pokušao da ućutka Crnogorku. S obzirom na to da ona nije uradila ono što je on očekivao, on je Anđelu gurnuo, a potom krenuo da je davi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Zadrugari su pokušali da ih razdvoje, a Lepi Mića je imao poteškoća sa otvaranjem vrata kako bi izveo Anđelu van Bele kuće, što je navelo Zvezdana da agresivno udara u vrata, te je tako obezbeđenje bilo sprečeno da uđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading