ANĐELI SEVNULA GUZA TOKOM S*KSA! Novo poniženje za Crnogorku, Zvezdan pokazao čime njegova ljubavnica raspolaže! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.03.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je pokazala previše tokom vrele akcije sa Zvezdanom Slavnićem.

ANĐELI SEVNULA GUZA TOKOM S*KSA! Novo poniženje za Crnogorku, Zvezdan pokazao čime njegova ljubavnica raspolaže! (VIDEO)

Foto: TV Pink

U toku jutarnjih časova nakon završene emisije u "Zadruzi", Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić rešili su da se prepuste strastima u prepunoj spavaćoj sobi, a mlada Crnogorka je ovom prilikom pokazala i previše.

Naime, ozloglašenoj frizerki iz Herceg Novog tokom vrele akcije sa bivšim robijašom sevnula je zadnjica, što je kamera uspela i da usnimi. Đuričićeva je sve vreme dahtala i uživala sa svojim izabranikom, da bi on u jednom momentu povukao jorgan i otkrio pozadinu svoje lepše polovine.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se ljubavnom paru dešavaju ovakvi propusti. Iako su isprva pričali da pred njegovom bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić neće praktikovati čak ni dodire, oni su to obećanje u više navrata prekršili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

10.03.2023 14:02

Dahtalica, gutalica,gologuzanka... ima li dalje??? Biće, biće. 🤮🤮🤮

Odgovori 10 4
Radovan

10.03.2023 14:17

Kanta ko Kanta...

Željko

10.03.2023 21:23

@Radovan - Sve kante smrde.

Irini

10.03.2023 15:35

Puna podrška za Andjelu, prelepu mlau evojku i Zvezana. Samo apred. Glasa uvek za lubav, a ne maniplacije i laži, Moko spremaj krevtac, stižu rode..... Srećno!