ANELI AHMIĆ PUCA PO ŠAVOVIMA! Svađe sa Janjušem je bacaju u depresiju! NJENA IZJAVA SVE ŠOKIRALA (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.06.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni je mnogo teško. Ovo što Janjuš radi je nešto što nisam ni u snovima mogla da zamislim, pričala je ona.

ANELI AHMIĆ PUCA PO ŠAVOVIMA! Svađe sa Janjušem je bacaju u depresiju! NJENA IZJAVA SVE ŠOKIRALA (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon višesatnih svađa sa Markom Janjuševićem Janjušem, učesnica Elite Aneli Ahmić, kaže da se psihički vrlo loše oseća, te i da je na ivici da padne u depresiju. Ona se žalila devojkama u dvorištu ispred Bele kuće, pa je tako objasnila da nije ni sama sigurna koliko će moći da izdrži sa Markom, koji je takođe loše, jer nije spremam za novo dete.

- Meni je mnogo teško. Ovo što Janjuš radi je nešto što nisam ni u snovima mogla da zamislim. Čovek je drugim rečima rekao da bi bilo bolje da sam na vreme abortirala. Zamislite da čujete tako nešto. Ne mogu da verujem. Padam polako u depresiju i mnogo mi je krivo što se sve ovo dešava. Mislim da će mi i napolju biti teško, jer sam nekako sama u ovome - pričala je Aneli na ivici suza, dok su je cimerke tešile. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš kaže da je nesrećan u rijalitiju i da bi što pre da se skloni od Aneli Ahmić, iako zajedno čekaju dete i na zimu bi trebalo da postanu roditelji. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

On je u razgovoru sa Darko Tanasijevićem ispričao koliko se ne oseća dobro, pa je mnoge začudilo što mu je raspoloženje tako brzo palo. 

Na duši mi je da sam jako nesrećan trenutno, ma sve. Ne znam šta je, da je ovde dobro pa i da ne razmišljaš, a ovako ovde nije dobro...Sve se to skupi, sve je to loše. Neko ko je u drugom stanju, prolazi pored tebe, ne pričaš, a kad pogledaš situaciju i bolje je, a da te pita neko da li je to normalno, naravno da nije. Juče mi je rekla da se seli tamo i da joj se ne obraćam - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)

Loading