JANJUŠ SE KAJE ŠTO POSTAJE OTAC! REČI LEDE KRV U ŽILAMA! Pomenuo ABORTUS, pa objasnio šta je za Aneli mogla da bude najbolja opcija (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.06.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kajanja nemam ništa, šta ti vredi kada se već desilo?! Ako se kaješ, možeš samo da razmišljaš, da razmišljaš trezveno, svako normalan će da kaže da je bolje da se to nije desilo. Iz ovog ugla se kajem što nismo pazili, ali ne vredi ti ništa, pričao je on.

JANJUŠ SE KAJE ŠTO POSTAJE OTAC! REČI LEDE KRV U ŽILAMA! Pomenuo ABORTUS, pa objasnio šta je za Aneli mogla da bude najbolja opcija (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš kaže da je nesrećan u rijalitiju i da bi što pre da se skloni od Aneli Ahmić, iako čekaju dete i na zimu bi trebalo da postanu roditelji. 

 On je u razgovoru s voditeljkom ispričao koliko se ne oseća dobro, pa je mnoge začudilo što mu je raspoloženje tako brzo palo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

Na duši mi je da sam mnogo nesrećan trenutno, ma sve. Ne znam šta je, da je ovde dobro, pa i da ne razmišljaš, a ovako ovde nije dobro... Sve se to skupi, sve je to loše. Neko ko je u drugom stanju, prolazi pored tebe, ne pričaš, a kad pogledaš situaciju, i bolje je, a da te pita neko da li je to normalno, naravno da nije. Juče mi je rekla da se seli tamo i da joj se ne obraćam - rekao je on.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Je l' se kaješ što ste se previše opustili - pitala je voditeljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

- Od kajanja nemam ništa, šta ti vredi kada se već desilo?! Ako se kaješ, možeš samo da razmišljaš, da razmišljaš trezveno, svako normalan će da kaže da je bolje da se to nije desilo. Iz ovog ugla se kajem što nismo pazili, ali ne vredi ti ništa. Rekao sam sve, moja odluka je da sve što bude trebalo, imaće moj broj telefona, sve prihvatam i, naravno, neko sam ko u životu ne bi mogao da ne bude u kontaktu i da se ne posveti svom detetu... Jedan od najvećih problema je da kažem Kruni šta se desilo i šta će se dešavati - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

10.06.2024 12:36

Ovo je njegova najlosija sezona. Pokazao je da je los covek, na svim poljima….. Steta za njega