PRIZORI STRAVE I UŽASA IZ ZADRUGE: Bela kuća prepuna đubreta i prljavštine, iskorišćeni ULOŽCI nasred sobe - pripašće vam MUKA od jezivih kadrova! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi sva aljkavost učesnika rijalitija.

PRIZORI STRAVE I UŽASA IZ ZADRUGE: Bela kuća prepuna đubreta i prljavštine, iskorišćeni ULOŽCI nasred sobe - pripašće vam MUKA od jezivih kadrova! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Zadruge" vode računa o svemu, ali o higijeni ne, o čemu i svedoče kadrovi koji kruže društvenim mrežama.

Higijena u Šimanovcima nikada nije bila upitna, jer je nikada nije ni bilo, osim na početku rijalitija kada se novi stanari usele u Belu kuću. Učesnici "Zadruge" o svemu vode računa, ali da li im je čisto, to je manje važno. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi sva aljkavost učesnika rijalitija.

Na snimku se jasno vidi gomila iskorišćenih papirnih maramica u ćošku pored WC šolje i puna kanta za smeće. Limenke i ambalaže razbacane su svuda su po podu, kao i prljava odeća zadrugara oko tuš kabine, ali i svuda po imanju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović Zadruga 6

Njih je nedavno posetila Gordana Džehverović koja je bila zgrožena aljkavošću, kada je pronašla i bačenu garderobu iza garniture u dnevnoj sobi, međutim vlasnika iste nije uspela da otkrije.

Na snimku nastalom pre nekoliko nedelja, situacija je katastrofalna, jer je kesa, čaša i praznih kutija bilo još više, a ono što je javnost posebno šokiralo bila je izuzetna nehigijena ženskog dela učesnika rijalitija: "Ne znam da li su tamponi i ulošci bačeni od strane muškaraca? Ne razumem, neka se jave te koje ih bacaju naokolo, uloške...", rekao je Miljan.

- Ne znam kako možete da ne brine toliko o sebi - rekla je Goca Džehverović tada.

"Bitno da su devojke našminkane i sređene, a gledaj ovo", "Kako mogu da žive ovde, fuj", "Nema tih para za koje bih pristao da živim ovde", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

13.03.2023 20:13

A sto ova Goca uopste dolazi kad je ucesnici uopste ne konstatuju,ne razumem,kaznis ih sve po dzepu i dovidjenja

Toma

14.03.2023 07:58

Dovedite čistačice pa ih platite iz njihovih honorara ili budžeta.