NIKAD VEĆI HIT U ZADRUZI! Potez Filipa Cara se širi internetom poput LAVINE, urnebesni snimak će vas NASMEJATI DO SUZA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.03.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra iznenada upala u rehabilitaciju kao u horor filmu, što je Cara prestravilo od straha.

NIKAD VEĆI HIT U ZADRUZI! Potez Filipa Cara se širi internetom poput LAVINE, urnebesni snimak će vas NASMEJATI DO SUZA! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Filip Car, godinama važi za jednog od najduhovitijih zadrugara svih zezona, a njegove reakcije i govori često postanu viralni. Jedan od najsmešnijih video klipova koji su kružili internetom bio je onaj u kome se budi uz zvuk mjaukanja mačaka, a ovaj snimak će nadmašiti sve prethodne.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga 6

Naime, Car se nedavno žestoko posvađao sa Aleksandrom Nikolić zbog vrele akcije sa Majom Marinković, sa kojom je tom prilikom i prekinuo ljubavni odnos, ali i fizički se obračunao.

Fanovi su isekli segment obračuna, te su odvojili momenat kada Aleksandra iznenada upada u rehabilitaciju kao u horor filmu, što je Cara prestravilo od straha.

 

 

Ovaj video je brzinom svetlosti postao viralan, te izazvao lavinu smeha i komentara na društvenim mrežama. "Pa, ovo je hit", "Nema dalje, Aleks upada kao tasmanijski đavo", "Ovaj Car je debil, ali je presmešan", "Konačno nešto dobro u Zadruzi", samo su neki od komentara na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ELENA

15.03.2023 08:44

jadno da jadnije nemoye bit iuyas jedan koji je ovo bilmey