ACA BULIĆ BIO JE SA POLA ESTRADE! Poznata pevačica posvetila mu je svoj čuveni HIT!

Autor:

Zadruga

05.03.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Aca Bulić bio je sa mnogim ženama sa naše javne scene.

ACA BULIĆ BIO JE SA POLA ESTRADE! Poznata pevačica posvetila mu je svoj čuveni HIT!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aca Bulić

Biznismen Dragan Aca Bulić poslednjih nedelja je u žiži interesovanja zbog svog nekadašnjeg odnosa sa Anom Ćurčić, trenutnom učesnice ''Zadruge 6'' koja je u rijaliti ušla kako bi se suočila sa svojim partnerom Zvezdanom Slavnićem i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić.

Pored privatnog života i etikete ''opasnog momka'', Acu bije glas i velikog zavodnika, te nije tajna da je zaveo pola estrade i da je njegov ljubavni život oduvek bio veoma buran.

Za njega su vezivane mnoge poznate dame, među kojima i Katarina Kaja Ostojić koja ove navode nikada nije potvrdila.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

Pre skoro 10 godina u javnosti su odjeknule i fotografije sa Kopaonika i Tajlanda gde je uživao sa manekenkom Svetlanom Dimitrić, bivšom suprugom Duška Šarića.

Nijedna od dama sa kojima je povezivan nikada nije želela da se javno oglašava na ovu temu, dok je pevačica Maja Nikolić koja je sa Bulićem bila devedesetih godina, otkrila u jednom rijaliti programu da mu je čak posvetila i pesmu.

- Ja sam u vezi bila s Acom Bulićem i njemu sam posvetila pesmu "Ubile me Dragane, Dragane" jer je njemu pravo ime Dragan - rekla je ona i otkrila da su dve godine bili u emotivnoj vezi.

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić

Inače, Aca iza sebe ima dva braka. Sa prvom suprugom Bibom Bulić ima sina i ćerku, a deda je postao 2021. godine kada je njegov sin Aleksandar dobio naslednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading