OVAKO IZGLEDA BRAT ACE BULIĆA! Krije se od očiju javnosti, uspešan je biznismen, a OVO je njegova najveća ljubav! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi naslednik Jusufa Juse Bulića sušta je suprotnost Draganu Aci Buliću, koji zbog odnosa sa Anom Ćurčić želi da uđe u "Zadrugu 6".

OVAKO IZGLEDA BRAT ACE BULIĆA! Krije se od očiju javnosti, uspešan je biznismen, a OVO je njegova najveća ljubav! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aca Bulić

Otakako je bivša partnerka Zvezdana Slavnića Ana Ćurčić ušla u rijaliti "ZadruguDragan Aca Bulić je bio glavna tema u medijima. Dok se nekadašnji žestok momak svim silama bori da uđe u Pinkov rijaliti program njegov brat po ocu Đorđe Bulić je žestok protivnik ovakvih formata.

O tome je nedavno govorio u medijima, a prema pisanju medija, mlađi naslednik Jusufa Juse Bulića je uspešan biznismen, prvi čovek fudbalskog kluba "Železnik", vlasnik ugostiteljskog objekta koji privatni život čuva samo za sebe.

Republika

Foto: FK Železnik 1930

Đorđe Bulić

Đorđe je ozbiljna priča. Njega ne zanimaju šou programi već isključivo sport, humanitarni rad, porodica i privatni biznis kojem je maksimalno posvećen. Teško da ćete njega da vidite u društvu strarleta, ali zato ćete ga videti sa našim sportistima i uticajnim ljudima. Prošle godine je organizovao humanitarni turnir na svom stadionu koji je bio posvećen njegovom pokojnom ocu, čuvenom Jusi, a sva sredstav od turnira otišla su za lečenje bolesnog deteta - kaže Bulićev blizak prijatelj dok Đorđe ipak nije želeo da priča mnogo na ovu temu.

- Hvala na pozivu, javno bih samo da govorim o sportu i planovima za fudbalski klub "Železnik", nadam se da me razumete - bilo je sve što je želeo da kaže za Informer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading