ANA JE ABORTIRALA ZVEZDANOVO DETE KADA JE OTIŠAO U ZATVOR! Zorica otkrila ŠOK detalje o bivšem nevenčanom paru! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.02.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković postala je rame za plakanje Ani Ćurčić, nakon što je Ana ušla u rijaliti "Zadruga 6", pošto je doživela javnu prevaru od strane nevenčanog partnera Zvezdana Slavnića sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

ANA JE ABORTIRALA ZVEZDANOVO DETE KADA JE OTIŠAO U ZATVOR! Zorica otkrila ŠOK detalje o bivšem nevenčanom paru! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić je u rijalitiju niz optužbi na račun bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, a najpootresnije su bile one vezane za fizičko i psihičko nasilje koje je navodno doživljavala od njega.

Zorica Marković je sada u pušionici otkrila cimeru Mikici Bojaniću detalje iz Aninog života i navela da je Ćurčićka imala dva spontana pobačaja i jedan prekid trudnoće. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Mikica Bojanić

- Zvezdan je bio dobar prema meni, još uvek se poštujemo, ali ja neću i ne mogu jer mi se gadi čovek. To ću mu reći. Ona je imala dva spontana sa njim i jedno namerno prekinuto kada je otišao u zatvor. Ona pristaje da dođe da to spasi, ako ikako može znajući njihovu napolju nimalo zavidnu situaciju. Ona je preko svega prelazila zbog ljubavi i straha, zapamti to. Očekivao je to i ovde, a to je nemoguće zbog svega i zato je pravio haos, izleteo kroz prozor-- rekla je Zorica. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading