MARKO OSMAKČIĆ SE ŽENI SA BIVŠOM DEVOJKOM: Nakon raskida sa Viktorijom, nju vodi pred oltar! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić se ženi bivšom devojkom Melani Šušnja.

MARKO OSMAKČIĆ SE ŽENI SA BIVŠOM DEVOJKOM: Nakon raskida sa Viktorijom, nju vodi pred oltar! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Marko Osmakčić nakon raskida sa starletom Viktorijom Mitrović nije se izjašnjavao po pitanju emotivnog života, ali se spekulisalo da je vrele noći provodi u stanu sa starletom Natašom Šavijom, o čemu su mediji brujali. 

 

Nakon što je Viktorija uplovila u romansu sa bivšim dečkom Dalile Dragojević, Lukom Nikolić, Osmakčić je rešio da joj debelo vrati, pa je na Instagramu sada predstavio ne novu devojku, šta više, buduću suprugu, sa kojom planira da se oženi i da pred njom izgovori sudbonosno ,,da". 

Na Instagram profilu Osmakčić je objavio fotografiju sa atraktivnom devojkom, kako se voze u kasnim satima, a opisom je potvrdio da će se oženiti njom. 

- Da vas upoznam sa budućom ženom - napisao je Osmakčić uz snimak koji je objavio. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić Instagram

Ništa to ne bi bilo čudno, da nije u pitanju njegova bivša devojka, Melani Šušnja, za koju se spekulisalo da će ući u ,,Zadrugu". Melani i Marko su imali ljubavnu romansu, pa su se tada navodili izvori da je od njega trpela maltretiranje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading