UROŠ ĆERTIĆ PONOVO NA SUDU! Bivši zadrugar przinao da je MLATIO PIŠTOLJEM u banci, a evo šta ga sada čeka!

Autor:

Zadruga

13.02.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić je u septembru prošle godine nakratrko napustio rijaliti i priznao krivicu, zbog čega je dobio godinu dana kućnog zatvora.

UROŠ ĆERTIĆ PONOVO NA SUDU! Bivši zadrugar przinao da je MLATIO PIŠTOLJEM u banci, a evo šta ga sada čeka!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Bivši učesnik "Zadruge" i kaskader, Uroš Ćertić, ponovo se našao u sudnici, i to nakon što je Apelacioni sud prethodne nedelje razmatrao presudu koja mu je izrečena u trajanju od godinu dana kućnog zatvora zbog nelegalnog posedovanja oružja, jer je, kako se već pisalo, vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke.

Ćertić je u septembru prošle godine nakratrko napustio rijaliti i priznao krivicu, zbog čega je dobio godinu dana kućnog zatvora bez mogućnosti napuštanja prostorije, a njegov advokat Mladen Magdalenić, izjavio je tada za domaće medije da je na ovu odluku suda uložena žalba.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Uroš Ćertić na sudu

- Uroš je prvostepenom presudom, na koju smo se žalili, osuđen na godinu dana zatvora koji će se izvšiti tako što neće smeti da napušta prostorije. Pred Apelacionim sudom održana je javna sednica, na kojoj su razmatrane žalbe i očekujemo da uskoro dobijemo odluku - potvrdio je za Kurir Ćertićev branilac, advokat Mladen Magdalenić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading