PREVARENE ŽENE SE OPARILE PREKO ZADRUGE: Na muci zaradile, dobile kuće, a ona je ojadila bivšeg za 130.00 evra!

Autor:

Zadruga

15.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti ,,Zadruga" pored takmičara, opario je i prevarene supruge.

PREVARENE ŽENE SE OPARILE PREKO ZADRUGE: Na muci zaradile, dobile kuće, a ona je ojadila bivšeg za 130.00 evra!

Foto: Republika.rs, Instagram/YouTube/Printscreen

Rijaliti ,,Zadruga" jedan je od najgledaniji TV formata, tokom kog su se dešavale mnoge životne situacije o kojima se i danas priča. Jedna od najintrigantnijih tema u rijalitiju svakako je prevara supružnika, što se u svakoj sezoni desilo. 

Ono što je frapantno jeste da je svaka prevarena supruga profitirala na sopstvenoj muci, pa da počnemo od početka. 

Kija Kockar od anonimus stujardese do propale pevačice

Iako je zbog svoje priče postala žrtva naroda, ali i heroina žena, Kija Kockar je iskoristila svojih pet minuta prevarene supruge tako što se upustila u muzičke vode. Podsetimo, nju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani, a samo nekoliko nedelja kasnije, Kockareva je odlučila da uđe u rijaliti i suoči se sa oboje. 

Foto: Printscreen RTV Pink, ST/N.MUTIĆ

Sloba Radanović, Marko Miljković, Luna Đogani i Kija Kockar

 

Pored prvog mesta i famozne nagrade koju je dobila kao pobednika prve sezone ,,Zadruge", Kija je počela ubrzo da izbacuje pesme, a potom je krenula i sa nastupima, za koje je uzimala pozamašne cifre. No, kako je vreme prolazilo, tako je i Kijina aktuelnost sve više gubila, pa se vrlo često hvatala za slamku i provocirala bivšeg supruga i Đoganijevu. Međutim, kako ni Luna, ni Radanović nisu odgovarali na te provokacije, Kija se totalno povukla sa scene.

Dve ljubavnice za 130.000 evra

Nenad Aleksić Ša, svojevremeno nosio je epitet najplaćenijeg repera, koji je svojim hitovima punio klubove. Međutim, njegovim ulaskom u Zadrugu 2, on se zaljubljuje u atraktivnu starletu Draganu Mitar, zbog koje je njegova tadašnja supruga Ivana Aleksić reagovala. Ivana tada ulazi u Zadrugu i suprugu daje do znanja da im je brak na klimavim nogama. Još tada se spekulisalo da je Ivana doživela veću posetu u salonu, ali i velike ponude za ulazak u Zadrugu. 

Foto: E-Stock, Instagram

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić

 

Međutim, već u četvrtoj sezoni vrag je odneo šalu, pa je Ša pokleknuo pred Tarom Simov i stupio u ljubavnu aferu sa njom. Tada Ivana donosi odluku da pokrene brakorazvodnu parnicu, a tokom sudskog procesa reperu je uzela sve što je mogla, o čemu je on i te kako pričao. No, pored toga što je Ivana postala ,,teža" na bankovnom računu za 130.000 evra, ona je tada podigla i cene u salonu, a kružile su i priče koje su joj svote ponuđene za ulazak u rijaliti. Ali ni to nije sve. Ivani kreću da rastu pratioci na društvenoj mreži Instagram, odakle kreću razne reklame proizvoda, za koje se sumnja da je dobijala novčanu naknadu. 

Edis Fetić zbog starlete ostavio ženu i decu

Jedan od većih šmekera rijalitija, čemu svedoče mnoge ankete, Edis Fetić u Zadrugu 3 ulazi kao ljubavnik Dragane Mitar, koji je spominjan i ranijih sezona. Edis je ostavio tadašnju suprugu Zilhu kod kuće sa decom, kako bi u rijalitiju bio sa Draganom. 

Foto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa

Dragana Mitar, Edis Fetić i Zilha

 

Zilha je tada dobijala podršku sa svih strana, nudile su joj se velike svote novca, ali je ona jedna od retkih koja je svu pompu iskoristila van očiju javnosti. Iako je u tom trenutku bila najpopularnija prevarena žena, ona nije davala nijedan intervju, ali poznato je da su u komentarima na društvenim mrežama najavljivali njen ulazak za veliku svotu novca. Pored toga, kao i prethodne prevarene supruge, i Zilha je doživela ekspanziju na društvenoj mreži, pa je vrlo često znala da reklamira pojedine proizvode i stranice. 

Najplaćeniji razvod u istoriji

Zadruga 5 donosi totalni obrt kada je u pitanju prevare, budući da se prvi put desilo da je supruga prevarila svog muža. Dalila Dragojević prevarila je Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, nakon čega je David Dragojević potegao papire za razvod. Dejan pobeđuje u petoj sezoni i dobija glavnu nagradu, dok Dalila svoju bruku i sramotu unovčila je u vidu kuće koju je dobila kao drugoplasirana. 

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević Zadruga 5 razvod

 

Međutim, kao i ostale prevarene supruge koje smo gore spomenuli, Dalila koristi nakon Zadruge ekspanziju svoje popularnosti i kreće sa reklamama, gostovanjima, pa se sumnja da ona zarađuje i nekoliko hiljada evra na mesečnom nivou. 

Moralna ljubavnica razvela bivšeg robijaša

I na kraju priča koja nikog nije ostavila ravnodušnim, budući da niko nije očekivao da je ,,presveta" i na baterije moralna frizerka iz Crne Gore Anđela Đuričić uploviti u romansu sa zauzetim muškarcem, u ovom slučaju Zvezdanom Slavnićem. Priča šeste sezone rijalitija o kojoj se i dalje priča, trese Balkan, a svi se pitaju da li će na kraju Zvezdanova nevenčana supruga Ana ipak preseći i ući u rijaliti. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube/Printscreen

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana

 

I dok se čeka njega konačna odluka, Ana je neko ko izuzetno koristi situaciju u kojoj se našla, pa vrlo često drži lajv na Instagramu, gde skuplja veliku podršku naroda kao prevarena. Priča se da je i njoj ponuđena velika svota novca za ulazak, ali i da je počela sa reklamama stranica za navodno novac, koji se kreće u ozbiljnim ciframa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
MINA

15.01.2023 12:00

i ako su sve se placa i sve se vraca pa ii naplata ya dusevi bol i poniyenje

MINA

15.01.2023 12:00

i ako su sve se placa i sve se vraca pa ii naplata ya dusevi bol i poniyenje