VELE POMIRENJE DALILE I DEJANA? Dragojevići na udaru, proveli noć zajedno, isplivale sve slike? (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.12.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević proveo veče sa Dalilom Dragojević, fanovi ih raskrinkali na društvenim mrežama.

VELE POMIRENJE DALILE I DEJANA? Dragojevići na udaru, proveli noć zajedno, isplivale sve slike? (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", nedavno je javno ostavio Aleksandru Nikolić zbog njenog prisnog druženja sa Filipom Carem, a od tada, neretko intrigira javnost svojim objavama na društvenim mrežama.

Naime, nakon dva ljubavna brodoloma koja su ga zadesila u rijalitiju, Dejan Dragojević je, čini se, brzo uspeo da pronađe srodnu dušu.

Foto: Instagram printscreen

Dejan Dragojević Instagram

 

Dragojević je sinoć na Instagramu podelio video snimak na kom on stavlja svoju ruku na ruku određene ženske osobe, čiji se nokti i noge jasno vide, uz tekst jedne numere.

- Dođi ove noći, do mog gnezda, nabaraću ti puno, krilo zvezda. Samo mi pokaži, rukom koje i biće, biće samo tvoje - glasio je tekst pesme.

Društvene mreže su se usijale od komentara nakon ove objave, a mnogi njihovi fanovi nagađaju da je reč o Dalili Dragojević, sa kojom se, podsetimo i dalje nije razveo.

Foto: Youtube/printscreen

Dejan Dragojević Instagram

 

Nagađanja fanova su krenula otkako se Dalila nije pojavila na zakazanom ročištu, što je mnoge navelo da posumnjaju, da je reč o marketinškom triku.

Takođe, mnogi njihovi fanovi su primetili da Dalila ima totalno iste nokte, baš kao i misteriozna devojka na snimku Dejana Dragojevića, a da li je zaista ovo sve istina, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dule

24.12.2022 20:19

Vratiće se on u Donji Šipak, kad Vam ja kažem. Sve je gluma i obmana.

Vera

29.12.2022 16:43

@Dule - Prevarili sve nacije na Balkanu. Prevaranti.