FILIP CAR SE VRATIO IZ POLICIJE U BELU KUĆU, PA NAPRAVIO KARAMBOL: Udario u glavu Ivana, pala tužba, preti mu i ZATVOR

Autor:

Zadruga

11.01.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Zadruzi!

FILIP CAR SE VRATIO IZ POLICIJE U BELU KUĆU, PA NAPRAVIO KARAMBOL:  Udario u glavu Ivana, pala tužba, preti mu i ZATVOR

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car fizički je nasrnuo na Ivana Marinkovića u Beloj kući, i tm prilikom zadao mu je udarac u glavu, te je produkcija odmah reagovala i kaznila Cara mesečnim honorarom.

Međutim, sukob se tu nije završio, već je Marinković zahtevao da izađe iz Bele kuće kako bi dao izjavu policijskim službenicima, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija, Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od 3 godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo.

Cara je policija izvela sa imanja kako bi dao svoju zvaničnu izjavu povodom ovog incidenta, a sada se vratio u Šimanovce.

- Rekao sam ti da sam morao da idem, da je došla policija, da sam morao da dam izjavu zbog ovu drukaru - rekao je Car Maji Marinković vidno nervozan.

 

 

Kako je napisano na Instagram profilu Ivana Marinkovića, advokat je u ime svog klijenta takođe podneo privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

- Filipe ja nisam došao da se bavim time. Od tebe to nisam očekivao - rekao je Ivan.

- Nisam ni ja od tebe. Da li si me prijavio muriji? - pitao je Car.

Dao sam izjavu - rekao je Ivan.

- P**am ti se na izveštaj i tebi u usta. I onom sudiji ako to bude uvažio. Ti bi voleo da mi vidiš leđa - besneo je Car.

 Ja ne bih voleo - rekao je Ivan.

- Videćeš mi leđa striktno ako odavde idem u zatvor. Za šta si ti mene prijavio? Da li si ti normalan? Ni u Americi ti ne bi uvažili ovu prijavu - rekao je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Anja

11.01.2023 18:42

Filipa zaista treba negde zatvoriti (može i kućni pritvor ) i to je za njegovo dobro. U Zadruzi je izgubio i zadnju mrvicu dostojanstva i uljudnosti i dokazao je da uraditi sve može i da mu se sve prašta.(tuče, maltretiranje, davljenje, pljuvanje,šutiranje po podu Dalile, pijani izgredi i vređanja...). Do sada je trebao biti mnogo puta diskvalifikovan a nije. Filip je potrčko a spava u rehabu i ismejava produkciju. Na dnevnim sastancima spava, poštansko sanduče otvorio 2 puta od kako je potrčko. Od Filipovih monologa kažu da beže već i ptice u Šimanovcima, hvalospevi samom sebi i svojoj inteligenciji rasterali su i štakore sa imanja. A tek lepota i zgodno telo? Nema njemu leka, postaje sve agresivmiji i treba ga negde izolovati od ovakvog života da ako može uvidi šta je postao u 30-oj godini svog života.

Mirko

11.01.2023 19:26

@Anja - Treba ga izbaciti iz Zadruge u interesu morala i mira u Zadruzi.

kapetan Dragan

12.01.2023 10:53

Ustaska tetovaza na listu lijeve noge govori sve o njemu

Željko

14.01.2023 11:16

@kapetan Dragan - Nastupa kao da je pripadnik "više rase". Zna se koja je to rasa.