PORODIČNA DRAMA VUKA MOBA! Otkriveno šta je uradio ROĐENOM BRATU - Svi su ostali šokirani!

Autor:

Zabava

11.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob otkrio šta je uradio bratu!

PORODIČNA DRAMA VUKA MOBA! Otkriveno šta je uradio ROĐENOM BRATU - Svi su ostali šokirani!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Vuk Mob

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, nedavno je gostovao u jednoj emisiji gde je otkrio da je dao otkaz svom bratu u piceriji koju drži zbog lošeg ponašanja. Ova porodična situacija izazvala je interesovanje javnosti, a Vuk je otvoreno govorio o razlozima koji su ga doveli do ovakve odluke.

Tokom gostovanja u emisiji, Vuk je otkrio da porodica zajedno posluje, pri čemu svaki član ima svoju oblast delovanja. Tadija, Vukov brat, poseduje studio za tetoviranje, dok Vuk upravlja picerijom. Najmlađi brat, Vasilije, takođe ima svoj posao pored ostalih obaveza u porodičnom biznisu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Vuk Mob

 

- Mi imamo porodični posao, svako ima stranu gde radi. Na primer, ja imam studio za tetoviranje, Vuk ima piceriju, Vasilije ima neki svoj posao. On i pored nas ima svoj posao - istakao je Tadija, pa se reper onda nadovezao rečima:

- Dobio je otkaz pre neki dan.


Vuk je otvoreno govorio o otkazu koji je dao svom bratu, ističući da je odluka doneta zbog neadekvatnog ponašanja brata u radnom okruženju. Na pitanje voditelja da li je otkaz dobio od rođenog brata u piceriji, Vuk je izrazio svoje stavove jasno i bez ustručavanja.

- Kod rođenog brata u piceriji je dobio otkaz? - pitao je bio voditelj.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

 

Na odgovor uopšte nije morao da čeka.

- Šta me briga, budala jedna. Tri meseca je bio na bolovanju i nakon toga se vraća na posao i kaže da ima još šest dana neiskorošćenog odmora, ja hoću da ga zadavim, hoću da ga na pola prepolovim - pričao je u „Lokalu broj tri" on, te nasmejao čitav studio.

Tokom emisije, Vuk je izneo svoje emotivne reakcije na situaciju sa bratom, ističući da je bio izuzetno frustriran njegovim ponašanjem. Njegove šaljive komentare izazvale su smeh u studiju, ali su istovremeno otkrile složene porodične dinamike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading